Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Piercernek tanulok, úgy...

Piercernek tanulok, úgy látszik, nagyon beleválasztottam, mert nem tudok embereket szerezni modellnek, hogy megszúrjam őket. Így nem tudok levizsgázni sem, pedig jövő héten már vizsga! Mit tegyek? Hol keressek embereket?

Figyelt kérdés
Már öten voltak nálam, semmi gond nem volt, egyiküknek sem fájt különösebben a szúrás, és mivel tudják velem tartani a kapcsolatot, az utókezeléssel sincs gondjuk. Az oktatónk azt mondta, 10 féle szúrást mindenkitől látni akar, én eddig 4en vagyok túl, és ha nem lesz meg még a 6, fújhatom a pénzemet, meg a papíromat is arról, hogy szakképzett piercer vagyok, és profin tudok testékszereket behelyezni. Ki vagyok borulva teljesen, már hirdetőoldalakon is adtam fel hirdetést, de nincs jelentkező, mit tegyek?

2013. nov. 27. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
en akarok ful pct hova valosi vay ?
2013. nov. 27. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Budapesten csináljuk ezt, a VIII.kerben, de már túl vagyok 3 féle fülékszeren...Vot már standard, tragus, meg helix, többiből meg volt egy orr, ha jól emlékszem...Legalább 1 ajak, 1 köldök, 1 szemöldök, 1 nyelv, 1 septum és 1 ínyfék kéne...Mert így nem fogok tudni levizsgázni, BEZZEG A SOK DILETTÁNS SZAKKÉPZETLEN ÁLLATNAK MEG 25 VENDÉGE VAN EGY NAP!
2013. nov. 27. 22:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy kicsit ingerült hangnemben írtam, eléggé ideges vagyok emiatt.
2013. nov. 27. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem köldök piercinget akaró csajokat könnyen találnâl. Nem ismersz fiatal lányokat, akik talán szeretnének? Vagy odamehetsz egy fiatal csoporthoz, hogy nem-e szeretne valaki, vagy nincs-e valami ismerősük. Mindent próbálj meg!
2013. nov. 27. 23:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, utolsó, hogy már mindent próbáltam. 4 különféle weboldalon hirdettem, ismerőseim hirdették, volt olyan, aki simán odament random emberekhez a BKV-n, és volt is, aki jött volna, de azóta nem jelentkezett az illető. Már tényleg nem tudom, mit tehetnék, mert a szalonok weboldalai tele vannak vadonatúj képekkel még extrémebb testékszerekről is, én meg itt állok, mint egy gyökér, mert hiába van tele velem a net, senki sem jön hozzám...Ami ma úgy volt, hogy nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek, hogy az egyik hirdetőoldalon 72en látták a hirdetésemet, és senki nem jelentkezett ennyi emberből...Pedig a lehetőségek tárháza majdnem végtelen, és én tényleg jól dolgozom mind az eddigi vendégeim, mind az oktatóm szerint. Vannak páran, akik ígérték, hogy jönnek, nem jöttek, de annyi gerinc sem volt bennük, hogy szóljanak, ne várjak rájuk...Kb. tele van a kiscsizmám ezzel, hogy itt gyk-n is olvasom hogy milyen testékszereket szeretnének, oda is írok, aztán meg nulla eredmény. Már nem tudom, mihez kezdjek.
2013. nov. 27. 23:13
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Még van szükséged modellre?

2013. dec. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!