Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a baj azzal ha a lányok...

Mi a baj azzal ha a lányok berúgnak?

Figyelt kérdés
persze nem folyton..csak ha egyszer ez esett jól..csak úgy..mert te akartad igy és kész..
2009. nov. 20. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

"Ha Magyarországon olyan fene nagy a válság meg a szegénység, akkor a sok kis s*ggdugasznak miből van pénze atomrészegre innia magát? Na meg a többi alkesz állatnak mi a francból futja piára? :S"

Nem nagy művészet vidéken havertól szerezni házibort 100 ft/ Liter. Sokan így szokták (néha mi is), kocsmában meg max 1 sör. És gyk. 500 ft-ból annyit iszol amennyit akarsz.

2009. nov. 20. 21:47
 12/16 anonim ***** válasza:
35%

Lány vagyok, nem is tini, és voltam már berúgott állapotban :) És soha senki nem mondta, hogy ez kiábrándító vagy undorító lett volna. Igaz az is, hogy én ha berúgok sem fetrengek, nem hányok, nem dülöngélek (na jó, egyszer már volt ilyen), hanem inkább csak hülyeségeket beszélek. Na és, mások is, akik ittasak, hülyeségeket beszélnek. Amit én mondok, az legalább vicces, mert jókat röhög mindenki (és nem rajtam, hanem azon, amit mondok, vagyok olyan jóban a barátaimmal, hogy elmondanák, ha gáz lennék).

Szerintem egy lány ugyan úgy kirúghat a hámból néha, mint egy pasi. Ha egy férfi ezt nem így gondolja, annak ez nyilván nem is tetszene, de nekem meg nem is kéne olyan pasi, aki szerint egy csajnak nem lehet néha kicsit kirúgni a hámból.

2009. nov. 20. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha részegek, akkor könnyen lefekszenek egy fiúval, aminek súlyos következményei lehetnek a lány számára.
2009. nov. 21. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:
36%

Hát képzeld el, hogy kávét sem iszom, mert nem ízlik és semmi jó nincs benne. :) Inkább úgy oszton be az időm, hogy legyen elég alvás. És csokit sem zabálok, csak naponta egyet eszek, mert émelyget a túl édes dolgokat. Inkább a péksüteményeket bírom. Én nem arról beszéltem hogy mindnekinek súlyos problémája van. Hanem PONT arról beszéltem, hogy ha valaki nem tudja magát elengedni akkor azt nem oldja meg az alkohol, csak eltussolja. Tudom hogy a megoldáshoz erősebb lélek kell és több munka, akkor már inkább fizetsz néhány pohárral. De az csak az adott ember gyengeségét mutatja ha ennyit nem bír megoldani. Én is megoldottam, nem kellett hozzá alkohol, pedig olyan vagyok hogy legjobban akkor érzem magam ha egész nap hallgathatok.

És voltam pár buliban. :) Lehet hogy ez egy nagyon sz*r környék (gimnáziumi társaság, mely kb a 4. helyen van az országos továbbtanulásos listán), de ne aggódj, éjfélre, már senki nemt udott magáról rajtam kívül kb. :) Bár nem mintha vicces lenne, inkább taszító és ijesztő. Akár fiú, akár lány... Felőlem piálják magukat halálra, amíg nem bántanak mást. Csakhogy nem maguknak ártanak kizárólag. Mert nem tudok tőlük rendesen bulizni, nem merek felszállni miattuk este a vonatra, az én kutyámat viszik el ha esti sétán megharap egy részeget aki molesztál, szív a szerencséztlen gyerek aki úgy lett hogy anyucit megbaszcsizták a bulájban, nem tudom az állomáson megnlzni a következő vonatot mert az összes kijelző be van törve, ne zaklassanak msn-en, ha lenne autóm még arról is mesélnék sokat... Szal az a baj, hogy a részegek elég sok embernek ártanak.

Én sosem ittam (csak amig kipróbáltam az ízüket- kb egy nyelvbedugás), mégis jól érzem magam, és nem akarok piálós pasit sem barátnőket sem. Az nem probléma ha újévkor koccint egyet, de ennél nagyon nem is kell több.. Aki meg szeret piálni az piálja szét az agyát, csak engem hagyjon békén éjszaka ha kimegyek az utcára.

2009. nov. 21. 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, amikről te írsz, azok valóban teljesen elítélendő dolgok. Csakhogy lehet úgy is inni, sőt még részegnek lenni is, hogy mindezeket nem csinálod. Aki meg részegen bánt valakit, azzal sajnos egyébként is komoly bajok vannak. Én soha semmi olyat nem tettem részegen sem, amire józanon legalább egy kis hajlandóságot nem éreztem volna. Ha egyébként nem fekszem le senkivel olyannak, akivel nem élek tartós kapcsolatban akkor részegen sem teszem/tettem meg soha.

Valakiből nem a pia miatt lesz k*rva, már elnézést. Nem fogok kijelzőt sem betörni, sem bárkit bántani, molesztálni. De még beszólni sem.

2009. nov. 21. 20:45
 16/16 anonim válasza:
Baromi gusztustalan! Még rosszabb, mint ha cigizne!
2010. dec. 28. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!