Közmondás totó. Minden gondolat egy közmondást, híres idézetet hordoz. Mi lehet az?
- Abszolisztikus vagy alkotmányos alapokon nyugvó struktúra mind az én szinonimáim.
- Az X-szel történő kapcsolatépítés előzetes feltétele Y fókuszba állítása, ahol is X (nő) és Y (idősebb nő) között primer rokoni viszony van.
- Ha a síkot megtörő merőleges pont nem minimalizálja a távolságot az arab etnikumú férfivel, akkor az arab férfi fogja azt redukálni.
- Légvonalban mért távolsága olyan, mint hungarikum elsődleges lelőhelye és a keresztes háborúk legfőbb célja közti távolság.
- A Micimackóból ismert állat verbálisan inzultálja frenológiai berendezkedése miatt egy rokonát.
- Szárított növényen végeznek kereskedelmi tevékenységet.
- Egy egyén által elvégzett földműves cselekvés módja meghatározza a begyűjtő tevékenysége minőségét.
- Egy nem földön járó úszónadrág nem vonzza a Földet közelebb a Naphoz.
- Nem ép elméjű kiskorú személyeknek megalkotott, kevés pénzért megvásárolható szórakozásra használatos eszköz.
- Magasabb rendű lény végrehajtja az alacsonyabb rendű lény elképzeléseit.
- Élénk színekben hiányt szenvedő páros ujjú patás végez szublimációs tevékenységet a párából képződő légköri jelenségben.
- Bizonyos időintervallumban a népművészeti cserépedény is potenciális veszélyhelyzetbe kerülhet.
3. osztályos testvérem ezzel a házival jött haza a suliból, és ugyan egy párra tudjuk a megoldást, de ezekre nem... Segítetek?
Az állam én vagyok.
Nézd meg a zannyát, vedd el a lányát.
Ha a hegy nem megy Mohamedhez,...
Messze van mint Makó...
Ki mint vet,...
Egy fecske nem csinál nyarat.
Ember tervez,..
Addig jár a korsó...
- A Micimackóból ismert állat verbálisan inzultálja frenológiai berendezkedése miatt egy rokonát.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.
- Szárított növényen végeznek kereskedelmi tevékenységet. : Petrezselymet árul?
- Egy nem földön járó úszónadrág nem vonzza a Földet közelebb a Naphoz.: Egy fecske nem csinál nyarat.
- Nem ép elméjű kiskorú személyeknek megalkotott, kevés pénzért megvásárolható szórakozásra használatos eszköz. : Olcsó játék hülye gyerekeknek
- Magasabb rendű lény végrehajtja az alacsonyabb rendű lény elképzeléseit. : Ember tervez, Isten végez.
- Élénk színekben hiányt szenvedő páros ujjú patás végez szublimációs tevékenységet a párából képződő légköri jelenségben. : Eltűnik, mint szürke szamár a ködben.
- Bizonyos időintervallumban a népművészeti cserépedény is potenciális veszélyhelyzetbe kerülhet. : Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik.
A tanárnak gratula, jó kis fantáziája van:D
Köszi srácok, sokat segítettetek! :D
Mi is csak néztünk egy nagyot, hogy hogy várhatják el szegény 8 éves húgomtól. :D
- Abszolisztikus vagy alkotmányos alapokon nyugvó struktúra mind az én szinonimáim.
Az állam én vagyok.
- Az X-szel történő kapcsolatépítés előzetes feltétele Y fókuszba állítása, ahol is X (nő) és Y (idősebb nő) között primer rokoni viszony van.
Nézd meg az anyját, vedd el a lányát.
- Ha a síkot megtörő merőleges pont nem minimalizálja a távolságot az arab etnikumú férfivel, akkor az arab férfi fogja azt redukálni.
Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.
- Légvonalban mért távolsága olyan, mint hungarikum elsődleges lelőhelye és a keresztes háborúk legfőbb célja közti távolság.
Messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
Bagoly mondja verébenk, hogy nagy a feje.
- Szárított növényen végeznek kereskedelmi tevékenységet.
Egy gyékényen árulnak
- Egy egyén által elvégzett földműves cselekvés módja meghatározza a begyűjtő tevékenysége minőségét.
Ki mint vet, úgy arat.
- Egy nem földön járó úszónadrág nem vonzza a Földet közelebb a Naphoz.
Egy fecske nem csinál nyarat.
- Nem ép elméjű kiskorú személyeknek megalkotott, kevés pénzért megvásárolható szórakozásra használatos eszköz.
Olcsó játék hülyegyerekeknek
- Magasabb rendű lény végrehajtja az alacsonyabb rendű lény elképzeléseit.
Ember tervez, Isten végez.
- Élénk színekben hiányt szenvedő páros ujjú patás végez szublimációs tevékenységet a párából képződő légköri jelenségben.
Eltűnik, mint szürke szamár a ködben.
- Bizonyos időintervallumban a népművészeti cserépedény is potenciális veszélyhelyzetbe kerülhet.
Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!