Aki börtönbe ül mért viszik átmeneti részlegre? Lehet azért mert nemsokára szabadul?
Köszi de értelmes válaszra gondoltam,mert van egy illetö aki 5év börtön után most került át pár honapja az átmeneti részlegbe.Van még egy éve és azért kérdeztem hogy lehetséges e hogy elöbb szabadul azért lehet e ott.
Nem örülnék ha elöbb szabadulna mert félek töle.
Idiota válaszoktol kiméljetek
Igen, lehet azért. Ha ennyire félsz, akkor ne menj egyedül azokra a helyekre, ahol az esetleges szabadulása után feltűnhet. Szerezz be egy "kétajtós szekrényt", hogy vigyázzon rád. :)
Amúgy megkérdezhetem, miért ül, és miért félsz tőle? Milyen kapcsolatban vagytok?
Az átmeneti csoport a hosszú ítéletes börtön vagy fegyház fokozatú fogvatartottak lehetősége. A szabadulás előtt legfeljebb két évvel kerülhetnek be, tehát ennél több már biztos nincs vissza neki.
Az átmeneti csoport tehát nem jelenti, hogy hamarabb szabadul, de ha kedvezménye van, azt valószínűleg könnyebben megkapja, illetve a fokozatváltás is egy kicsit könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!