Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki börtönbe ül mért viszik...

Aki börtönbe ül mért viszik átmeneti részlegre? Lehet azért mert nemsokára szabadul?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 10:45
 1/7 anonim válasza:
60%
lelkileg fel tudjon készülni a buddhizmusra - rengeteg cigány buddha barátja lesz
2009. nov. 20. 12:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi de értelmes válaszra gondoltam,mert van egy illetö aki 5év börtön után most került át pár honapja az átmeneti részlegbe.Van még egy éve és azért kérdeztem hogy lehetséges e hogy elöbb szabadul azért lehet e ott.

Nem örülnék ha elöbb szabadulna mert félek töle.

Idiota válaszoktol kiméljetek

2009. nov. 20. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, lehet azért. Ha ennyire félsz, akkor ne menj egyedül azokra a helyekre, ahol az esetleges szabadulása után feltűnhet. Szerezz be egy "kétajtós szekrényt", hogy vigyázzon rád. :)

Amúgy megkérdezhetem, miért ül, és miért félsz tőle? Milyen kapcsolatban vagytok?

2009. nov. 20. 13:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Az illeti férfi a volt pasim(amikor vele voltam nem tudtam az ügyeiröl).Sajnos elég durva dolgokér ül,többek közt zsarolás,sulyos testi sértés,kábitoszer kereskedelem.Nekem van uj kapcsolatom amit nem fogad el,többször üzent hogy köztünk akkor lessz vége ha ö mondja vagy ha én meghalok.Nem riad vissza semmitöl.sajnos:(
2009. nov. 20. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja ezt el kell mondani a rendörségen,hàtha meghosszabitjàk a letöltendö büntetését zsarolàsért,fenyegetésért!
2009. nov. 20. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
A második vagyok. Szerintem is szólnod kellene a rendőrségen a zsarolásai miatt, de úgy, hogy legyen tanú, miket mondott!
2009. nov. 20. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Az átmeneti csoport a hosszú ítéletes börtön vagy fegyház fokozatú fogvatartottak lehetősége. A szabadulás előtt legfeljebb két évvel kerülhetnek be, tehát ennél több már biztos nincs vissza neki.

Az átmeneti csoport tehát nem jelenti, hogy hamarabb szabadul, de ha kedvezménye van, azt valószínűleg könnyebben megkapja, illetve a fokozatváltás is egy kicsit könnyebb.

2009. nov. 25. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!