Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meghallgattad a Sláger rádió...

Meghallgattad a Sláger rádió utolsó "szavait"?

Figyelt kérdés
Én igen... épp az imént hallgatott el... nagyon szomorú vagyok :(
2009. nov. 19. 00:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

"Mit mondtak? Shalom?"

Öregem, a zsidózásod, meg a prolizásod téged minősít. Annyi rádió van, nem kell ezt hallgatnod. Hallgasd a Kárpátia katonazenekart meg a Divízió88-at, az a zenei (és szellemi) színvonal pont neked való.

2009. nov. 19. 01:06
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Élvezettel végighallgattam.
2009. nov. 19. 01:24
 13/14 anonim ***** válasza:
41%

istenem.. mit kell egy rádiót ennyire sajnálni?

utáltam azt a rádiót.. kiskoromba mindíg ez szólt itthon, és nem tehettem elenne semmit mer anyám szerette, és amnnyira megutáltatta velem azokat a zenéket amik ott szóltak hogy az hihetetlen.. mindíg ugyanazok..és mivel szinte csak régi zenéket játszottak így nem csoda h mindíg ugyanazok mentek..áhh fújj

2009. nov. 19. 04:29
 14/14 anonim ***** válasza:
22%

ma 01:06:

Köszönöm az ajánlást, de sajnos az általad említett zenék sem ütik meg azt a mércét, amit képes lennék huzamosabb időn keresztül elviselni.

Az említett okok miatt magyar előadókat egyáltalán nem tudok "igényes", csupán a "proli" jelzővel illetni.

Bocs, ha ez sért valakit, mert esetleg magára ismer.

Az internet -rádiózás viszont megy nálam is a munkahelyen, általában spanyol vagy dél-amerikai adók szólnak, ami ebben a borongós időben kifejezetten jót tesz az ember közérzetének, hangulatának.

2009. nov. 19. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!