Mi a véleményetek a Rádió 1-ről?
Figyelt kérdés
(Bp.) FM 103.92011. aug. 21. 10:54
1/9 anonim válasza:
Nem nagyon szoktam hallgatni, de nagyon sok távolsági buszsofőr igen, és akkor én is hallok onnan egy-két számot. Nem igazán a kedvencem, de annyira nem is zavar, ha így mégis hallgatnom kell.
2/9 anonim válasza:
Kb 15 számuk van és azt játsszák mindennap.Semmi változatosság.
3/9 anonim válasza:
Szerintem rettenetes. A munkahelyemen mindig az szól (nincs beleszólásunk), állandóan ugyanazok a számok szólnak, ráadásul nem is az én stílusom, mindig megfájdul tőle a fejem. Borzalmas az a rádió!!! :-(
4/9 A kérdező kommentje:
Én szoktam hallgatni, néhány kedvenc dalom van, de már nekem is elegem van az állandó ismétlésekből, (inkább átváltok más adóra). Volt már úgy, hogy egy dalt meghallgattam a youtube-on, és több mint két hét múlva úgy adták le a rádióban, hogy micsoda nagy újdonság (azóta már új dalt is készített az előadó), tehát nagyon le vannak maradva. Meg kb. 20 percenként elmondják azt a rohadt idegesítő szöveget, h "Vannak akik azt mondják, mások azt gondolják, sokan csak remélik...a rádió 1 az egyetlen, ahol csak igazi mai sláger megy..." ettől meg már agybajt kapok, szóval tényleg nagyon sz@r.
2011. aug. 21. 11:49
5/9 anonim válasza:
Szabotálni kell: kikapcsolni.
A munkahelyen pedig panaszt tenni, elsö a munka!
6/9 anonim válasza:
én néha hallgatom de az mr2 Petőfi sokkal jobb csak akkor hallgatok rádio1-et ha azt unom.
7/9 anonim válasza:
A rühellem enyhe kifejezés. Nálunk is folyton az ment a műhelymunkák (képzőművészeti szakközép), csupa nyálas, béna szém, van vagy öt, és ugyanaz ismétlődik egész nap. Néha vittünk cd-t, de többnyire más osztályok lenyúlták a cd-s magnót, így nekünk maradt a zsebrádió.
9/9 anonim válasza:
mindig ismétlés megy, és nem is az én stílusom, inkább ilyen diszkós. akkor szerettem, mikor játszottak Mester Tamást is :D Mr. 2 Petőfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!