Valóban igaz ez a székelyekre? Szerintetek milyenek a székely férfiak?
Nemrég olvastam ezt a cikket: [link] . Azt gondoltam, hogy túlzások vannak benne, de aztán megismertem egy székely fiút és eléggé meglepődtem. Hiú, tökéletesnek próbál tűnni, nem ismeri be ha hibázik, mindig neki kell, hogy igaza legyen. Ezzel pedig szinte már engem hoz kínos helyzetbe, hogy magát mentse. Nem hiszem, hogy direkt csinálná, valószínűleg őt így nevelték, ezt tapasztalta, de számomra olyan, mintha beképzelt lenne. Pedig az is lehet, hogy belül nem az, csak ezzel akarja leplezni magát, nem tudom. De sajnos engem zavar ez a hibátlannak látszani akarás. Tényleg ilyenek lennének ők vagy pont sikerült egy szélsőséges esetet kifognom?
Ti milyennek ismeritek őket? Párkapcsolatban is hasonlóan működnek? Szerintetek lehet esetleg változtatni ezen idővel?
Én ismerek egy székely fiút aki becsületes nemrég költöztek ide (kb 5-6 éve)elég rendesek ,szorgalmasak sokat edzenek
nem beszédes típusúak ,de jófejek.
pontosabban fiúkat előző voltam.
Nem kéne ennyire székelyezni elvégre magyarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!