Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy vannak...

Hogy lehet az hogy vannak fehér bőrű cigányok meg hogy lehet külső alapján megítélni hogy valaki roma?

Figyelt kérdés

2013. nov. 15. 16:35
1 2 3 4
 31/38 Rosalie23 ***** válasza:
13 évesen valóban egy normàlis làny tanul s nem pasizik s ő úgy írta ez milyen nagy hős tett..ez teljesen alap hogy 13 évesen egy normàlis csaj szűz
2013. nov. 15. 23:05
 32/38 anonim ***** válasza:

Ez van,ha meg kéne magukat magyarázni.

Gőzük sincs,hogy mások szemében milyennek látszanak és nem is érdekli őket.

2013. nov. 15. 23:05
 33/38 anonim ***** válasza:

Az még egyértelmű,hogy szűz,de nem tervez 20 éves korig tanulást ,holott egy alap érettségi kicsit több idő.Ez egy

rinyáló roma fiatal lány ,aki úgy tervezi,hogy ő majd más lesz,de pár év és ott lesz a többi között.Ez látszik

abból,hogy nem tud 13 éves korára Magyarul írni és mint írta nem is akar.Ez a képzés,ahogy ő írta max a Strasbourgi táborig elég,de már onnan is hazaküldik őket.

Erre gondolt a tanulással kapcsolatban?Ezért szeretjük őket.........

2013. nov. 15. 23:24
 34/38 anonim ***** válasza:
27%
Pff. Ismerjetek meg minket mivel engem a tanarok/diakok is normalisnak tartanak azt se tudjatok milyen vok csak igy ezek alapjan itelkeztek. Hat igen meg buszke vok ra h az vok mivel az osztalybol max 3lany az a tobbi nem es abol 3magyar es 1cigany ugy h be lehet fogni.
2013. nov. 16. 08:33
 35/38 anonim ***** válasza:
Kicsi lány értsd már meg, hogy a cigányságot nem Te alkotod egyedül.. Nem kell bizonygatnod azt, hogy te normális családban nevelkedtél stb., mert kivételek mindig voltak és lesznek is. Nem egy ember alapján alakul ki vélemény egy népcsoportról, az arány a lényeg! 10-ből 9 lop, csal, hazudik, nem megy odébb az utcán, kerüld ki te, belédköt, kirabol, ha olyan kedve van öl.. és akkor van az anyukád, aki teljesen az és mégsem csinál ilyet, na..ő az 1, aki megszívja, mert ugyanaz a kalap alatt van, mint a többi.. Ezért kell terjeszteni az igét és megpróbálni integrálódni, tanulni, dolgozni stb. és hálásnak lenni, amiért itt lehettek.
2013. nov. 16. 14:27
 36/38 ßđkan ***** válasza:

Sajnos az ilyen emberek miatt nézik le a cigányokat, mint ez a lány.Bizonygatni szeretne, de csak lejáratja magát.Én félig cigány-, félig magyar származású vagyok, egy útburkolati vállalkozást vezetek. Nem a véleményekkel kell foglalkozni, hanem tenni azért, hogy felnézzenek rád. Én sosem foglalkoztam senki véleményével, és eljutottam odáig, hogy nagy cégek főnököei előitéletek nélkül ülne le velem tárgyalni. Mert nem azt nézik, hogy barna bőrü, cigány, hanem hogy egy olyan ember akin látszik, hogy szeretne tenni azért hogy meg legyen a családjának mindene, és nem mások véleményével, előitéleteivel foglalkozik. Én is tudom a cigány nyelvet, de olyan emberek előtt soha sem használom, aki nem érti, mert az bunkóság.

Elnézést kérdező, hogy kitértem a lényegtől, visszatértve a kérdésedre, nekem az a válaszom, hogy vannak oláh cigányokba fehér bőrű kék/zöld szemű cigányok is... Ezt külsőröl nem tudod megállapítani.

2013. nov. 17. 01:55
 37/38 anonim ***** válasza:
A múltkor is írogatott már ide ez a félvér lány. Nem értem, hogy ha olyan normális család, meg ha ő maga is csak félig az (félig magyar, tehát akkor magát és az apját is utálja?) , miért beszél úgy, mint a legalja cigányok. Ráadásul nem is néz ki annak( bár a fehér bőr semmit nem jelent, arcától függ és a vonásaitól). Kérdező, az ilyenek mind keveredtek,.én is nemrég beszéltem egy cigány emberrel, és mondtam neki, hogy én inkább keveréknek hittem, erre mondta, hogy az egyik nagyapja magyar volt. Ő egyébként azt is mondta, nem minden cigány rossz, de a 90%-a olyan, amilyennek mondják...
2013. nov. 17. 15:02
 38/38 anonim ***** válasza:
Kis lány , van egy rossz hírem : ha neked a cigány nyelv az anyanyelved, és anyukád fehér bőrű cigány, akkor bizony oláh cigány...akiket te " utálsz". Más: egy jómódú, jó tanuló lány nem így beszél...
2013. nov. 17. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!