Hogy lehet az hogy vannak fehér bőrű cigányok meg hogy lehet külső alapján megítélni hogy valaki roma?
Ez van,ha meg kéne magukat magyarázni.
Gőzük sincs,hogy mások szemében milyennek látszanak és nem is érdekli őket.
Az még egyértelmű,hogy szűz,de nem tervez 20 éves korig tanulást ,holott egy alap érettségi kicsit több idő.Ez egy
rinyáló roma fiatal lány ,aki úgy tervezi,hogy ő majd más lesz,de pár év és ott lesz a többi között.Ez látszik
abból,hogy nem tud 13 éves korára Magyarul írni és mint írta nem is akar.Ez a képzés,ahogy ő írta max a Strasbourgi táborig elég,de már onnan is hazaküldik őket.
Erre gondolt a tanulással kapcsolatban?Ezért szeretjük őket.........
Sajnos az ilyen emberek miatt nézik le a cigányokat, mint ez a lány.Bizonygatni szeretne, de csak lejáratja magát.Én félig cigány-, félig magyar származású vagyok, egy útburkolati vállalkozást vezetek. Nem a véleményekkel kell foglalkozni, hanem tenni azért, hogy felnézzenek rád. Én sosem foglalkoztam senki véleményével, és eljutottam odáig, hogy nagy cégek főnököei előitéletek nélkül ülne le velem tárgyalni. Mert nem azt nézik, hogy barna bőrü, cigány, hanem hogy egy olyan ember akin látszik, hogy szeretne tenni azért hogy meg legyen a családjának mindene, és nem mások véleményével, előitéleteivel foglalkozik. Én is tudom a cigány nyelvet, de olyan emberek előtt soha sem használom, aki nem érti, mert az bunkóság.
Elnézést kérdező, hogy kitértem a lényegtől, visszatértve a kérdésedre, nekem az a válaszom, hogy vannak oláh cigányokba fehér bőrű kék/zöld szemű cigányok is... Ezt külsőröl nem tudod megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!