Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy vannak...

Hogy lehet az hogy vannak fehér bőrű cigányok meg hogy lehet külső alapján megítélni hogy valaki roma?

Figyelt kérdés

2013. nov. 15. 16:35
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

1:Nem nézek le senkit aki dolgozik/bármit/.

2.A zsugori mire vonatkozik?

3.Sok cigány ismerősöm ,sót barátom is van,dolgoznak ,viselkednek emberiek.na őket tisztelem becsülöm.De már ne is haragudj,de nem írogatnak a nyelveteken sehova,mert ők Magyarnak érzik magukat és elhatárolódnak az antikultúrától.Ha te is ilyen vagy semmi bajom veled,de ha csak cigány káromkodás telik ki tőled,akkor...

2013. nov. 15. 20:47
 12/38 anonim ***** válasza:
Akor kerd meg egy ismerosodet h forditsa le h mit irtam mert nem karomkodtam enyit erol , hiddel meg fogsz lepodni h mit is irtam valojaban
2013. nov. 15. 20:53
 13/38 Rosalie23 ***** válasza:
57%
Hàt igen mi vagyunk a parasztok ugyebàr :) nem kell ki akadni ha a jó kategóriàba tartozol ne vedd magadra a rossz kategóriàt ennyi
2013. nov. 15. 20:53
 14/38 anonim ***** válasza:
Inkabb : gadzsio .
2013. nov. 15. 20:59
 15/38 anonim ***** válasza:
Sajna erre késő van,de ha nem káromkodtál,elnézésedet kérem.Látod ezért kell azon a nyelven írni ami az oldal nyelve.Mert meg lehetne érteni.Egyébként ,ha a ritka kivétel vagy,semmi bajom veled,csak így tovább.És tényleg ne vedd magadra a mások bűneit,bár nem lesz könnyű menet.
2013. nov. 15. 21:00
 16/38 anonim ***** válasza:
0%
Eleve ugy vok nevelve h normalis legyek atol meg h mas nyelven/ nyelveken legalabb 4-5nyelven beszekek ez van mar meg szoktam ami szivemen az a azom.
2013. nov. 15. 21:02
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a szintjén normális?Fogd már fel:Ha nem érthetően írsz,lesajnálnak.4-5 nyelv?Ha ezen a szinten van semmit sem ér.Még mindig nem értem a zsugori megjegyzésedet,több segély kéne?Vagy mire írtad?Egyébként visszaolvastam a hozzászólásaidat és feltűnt egy dolog.Ha tanulni akarsz,mi ez a 20 éves kor?Egy alap érettségihez ez kevés.
2013. nov. 15. 21:12
 18/38 anonim ***** válasza:
AZÉRT VOLT EGY PÁR KÁROMKODÁS IS!!!
2013. nov. 15. 21:16
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
Havi 300ezer melet minek nekunk a segely hopsz mi olyant nem is kapunk mivel nem szorulunk ra.. Mi van azt se tudod h en mit akarok... 13vok most kb olyan 20eves korom ig tervezem a tanulast mit nem ertesz ezen... +azt se tudod milyen nyelven tudok beszelni ugy nem tok mind1 neked?
2013. nov. 15. 21:18
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Mondtam tanulj ciganyul es meg erted en ertem h mi irok de nem mindenki .
2013. nov. 15. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!