Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Külföldi nők mennyire lehetnek...

Külföldi nők mennyire lehetnek mások?

Figyelt kérdés

Ahogy tapasztaltam eddig, a magyar nők eléggé "elprolisodtak", és arra lennék kíváncsi, hogy a világ más részein vajon nem ennyire felszínesek az emberek?

Nyugat Európában mi a helyzet?

2013. nov. 15. 14:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
itt is vannak, de ott a szolidság a megkülönböztető jegyük.
2013. nov. 15. 17:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Ott még rosszabb a helyzet
2013. nov. 17. 08:03
 13/13 anonim válasza:
5-össel értek egyet, még azután is, hogy továbbolvastam. Miért lógsz olyanokkal, akiket nem bírsz? Annyira visszataszítóak, hogy kimenekülnél egy országból miattuk? Azt mondod, hogy az érettekkel jól kijössz, az éretlenekkel meg nem. Alapból besoroltad magad az érettek közé, viszont az általánosítás egy éretlen felfogás. Az én huszonéves ismerőseim között kevés éretlent találnál, pedig aztán ők is magyarok. De ha nyugatra akarsz menni, sok sikert. Egyik ismerősömnek is töke tele volt a magyarokkal, kiment nyugatra, most meg ott nyávog, hogy ugyanolyanok, mint a magyarok.
2013. nov. 28. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!