Hogy tetszik ez a vers, idézet?
Nos nem tudtam eldönteni, hogy melyik kategóriába tegyem, ezért elnézést, ha rossz.
Mostanában elég szomorú vagyok, írtam egy verset az érzéseimről, és kíváncsi vagyok, a véleményekre, és ne kíméljetek...
A vers:
Csak állok előtted némám,
Be Te nem is nézel énrám,
Másnak adtad szerelmed,
S, én csak állok előtted,
Nézem, hogy mindenkivel elvagy,
Csak velem nem vagy,
Nem is tűnik föl, hogy szeretlek
Pedig mindennap esdeklek,
Miért nem veszel végre észre,
Hisz rabod vagyok örökre!
Ez lenne az.Lehet, hogy nektek giccsesnek tűnik, de ezt érzem...
Hogy tetszik, mert szeretek írni, szeretnék egy regényt is...Köszi, ha elolvassátok, és ha válaszoltok!:)
12/L
Hát, nekem nem annyira tetszik. Szerintem túl érzelgős, csöpögős. De gyakorolj sokat, még nagyon fiatal vagy.
Az elvagy és vagy rimek helyett találj ki másikat. És a végén is rimelnie kellene, ez adná a vers zárlatát, csattanóját, és nem rimel...
*némáN
4. sorban az " S " után nem kell vessző
Amúgy 12 évesen a többség érzelgősen ír, szóval ez természetes.
Írj és olvass sokat, mert abból bajod nem származhat. Ebben a korban ráadásul nagyon jól teszed, ha kiadod az érzelmeidet ilyen formában ( dicséretesebb, mintha a Facebook faladra írnád ki az érzéseidet ).
köszi!
mivel állandóan olvasok, ezért azzal nem, lesz gond...
Átírtam neked az amúgy ügyes kis versedet
négyes-negyedfeles trochaikus versszerkezetbe.
Így már "igazi" vers lett.Hogy mit jelent arra nem kívánok
kitérni mert hosszú lenne elmagyarázni,nézz utána a neten,vagy kérdezd meg magyartanárodat ha megmutatod neki!
Íme az átírat:
Íme itt vagyok te néked,
mért nem nézel én reám?
Másnak adtad át "szerelmed"
szívem hűs hideg kazán.
Hogy ha bárkivel vagy nézem
nem keres sosem szemed,
észre sem veszed "szerelmem"
vágyam nászra kel veled
Végy már engem észre végre
hisz rabod vagyok neked!!!
Ha tetszik és kimásolod, minden szavát a versnek úgy másold ki ahogy írtam mert csak úgy tartja meg a trochaikus szerkezetét!
És még valami.Te még nagyon fiatal vagy, próbálj mást keresni vers témájának a szerelem helyett ,ezt majd 18-19 éves korodban próbálgasd!Ezt a versedet úgy tekintem mintha a plüssmacidnak írtad volna ezért vállalkoztam az átírására.
És tanulj sokat ha szeretnél a költészettel foglalkozni!
Üdvözlettel Jenei Debrecenből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!