Kamaszok, mennyire várjátok a havas, télies időt?
Egy nagyon picikét, de csak is a király hócsatázások, és a téli kivilágított városi esték miatt.
Amúgy karácsony régebben nagyobb szám volt nekem, ma már hidegen hagy, mert a családom szétesett amúgy is. Persze elvagyunk anyámmal, együtt elfőzőcskézünk meg ajándékozunk, de különösebb jelentőséget már nem tulajdonítok neki. Meg mindig a Szilvesztert várom.. Szeretem a Szilvesztert, ilyenkor végiggondolom az évet, és levonok egy kis értékelést a haverjaimmal.
Amúgy utálom, hogy hideg van, meg csúszik az út, meg hamar sötétedik. Én a nyarat imádom inkább. Az a szabadság, a fiatalság évszaka. Nincs annál jobb.
Várom is meg nem is.
Várom mert: Imádom,amikor reggel felkelek,nagy késve beérek a suliba a tömegközlekedés miatt,eltelik 2 óra,és bejelentik,hogy hószünet van,na én ezt valamiért nagyon imádom. Imádom a karácsonyt. A készülődést,az ajándékok sikertelen felkutatását,a zenéket,a rongyosra nézett Reszkessetek betörőket,az ajándékozást,hogy 24.-én,amikor felkelek az ablakomba gyenge napfény sugárzik át,de közben szakad a hó. Imádom,hogy bárhova is megyek karácsony fa. A bevásárlóközpontok hangulatát,az eszeveszett rohanást,a buszmegállóban fagyoskodást. Imádom,hogy nincs suli,hogy békesség van,hogy csak állok az ablak előtt,és este nézem a hóesést,imádom,hogy reggel az autón rajzolok,imádok a hóban meghempergőzni,imádom,amikor a -10 fokból bemegyek a jól befűtött házba. Imádom,hogy hazaérek a suliból,iszok egy forró teát,és meglátom a bama.hu-n,hogy hószünetet rendeltek el(tavalyi példa),egyszerűen imádom az egész hangulatot. Imádom,hogy csizmába lehetek,imádom a vastag pihe-puha télikabátomat,imádom a vastag pulcsikat,imádom a rénszarvasos vastag,téli zoknimat,imádom a rénszarvasos kezes-lábas pizsamámat,imádok karácsony szentestéjén az ajándékommal bíbelődni. Egyszerűen I.M.Á.D.O.M!
Amiért annyira nem várom: A rettenetes hideget,amikor elfelejtek kesztyűt húzni. Amikor nincs hó,csak a kopár utcák. Éséséséséés......Utálom,hogy télen nincs dinnye... Valamiért télen mindig dinnyét akarok enni:(
De amúgy javarészt imádom a telet:)
Csak azt várom, hogy legyen megint 40 fok... Utálom a havat, bár a takony őszi-tavaszi idő se a kedvencem, de azért, mert engem a motorozás határoz meg... Minél melegebb van, annál jobban tapad a vas!!:D
15/F
(Persze a téli szép, friss havas táj szép, meg minden.... csak na nem lehet motorozni... (Mondjuk így is elkap az idegbaj és kimegyek hülyülni a hóba, de az más.:D)
Nos, decemberben lehet hideg és hó, mert egy hónapig még elviselem, meg azért a decemberi hangulathoz hozzátartozik, de januártól jöhetne a tavasz. :)
Egyébként nem annyira vágyom, sokat buszozok, és csak nyűglődés az egész télen. Téli kabát, sapka, sál, kesztyű, a csizmáról olvad a hó, tiszta latyak a busz. Egyébiránt hideg van és én nagyon fázós vagyok, ez sem a legjobb kombináció.
De azért korizni megyek majd, ha lesz jégpálya. :)
18/L
Utálom a telet..a hó is csak belülről szép..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!