Hogyan öltözködtek a fiatalok az 1980-as években? Mik voltak akkoriban a divatos ruhák, cipők?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 22:29
1/10 anonim válasza:
A Trapper farmer felhajtott szárral és beletűrt kötött pulóverrel. Valamint fekete cipőhöz fehér zokni. Felső ruházat pedig csíkos póló. :)
2/10 anonim válasza:
A felhajtott farmer vagy 10 évvel korábban volt...
Én Dorkóban jártam (mostanában Converse néven fut), házilag beszűkített Levist hordtam kilógatott pólóval, és farmerdzsekit, mint a többi "rocker".
Volt egy mondás: "Répa nadrág, fehér zokni, popper gyerek jöhetsz sz*pni!"
De azért a lányokon imádtuk a répa nacót, meg a hagymaszoknyát is!
Asszem...
Rég volt...
Boldog békeidők!
:D
Egyik fele úgy járt, mint a rockzenészek, másik fele meg úgy, mint a Modern talking. Később támadt Fenyő Miki a break-kel.
3/10 anonim válasza:
Meg volt a popperfrizura, a nagy fülbevalók, minden második csaj haja be volt dauerolva...
4/10 anonim válasza:
És a Charlie-s haj?:D
Ajjaj... megöregedtünk.
5/10 anonim válasza:
Mi diplomatatáskát hordtunk a suliba. Meg volt az uv-s pulcsi...:)
6/10 anonim válasza:
Ja, nekem is volt diplomatatáskám anno. Mekkorát szólt, amikor óra közepén eldőlt! :-) Meg volt szagos radír, négyszínű toll, órás toll, kézi videojátékok, matchbox, műanyag "lézerkard", kártyanaptár gyűjtés.... Gondolatban ismét gyerek lettem pár percre :-))
7/10 anonim válasza:
"Dipót" középsuliba hordtuk, általánosba még szimatszatyorral jártunk:
8/10 anonim válasza:
Akkor te fiatalabb vagy vagy 5 évvel nálam.:)
10/10 anonim válasza:
Tisza cipő
én nagyon szeretem am a 80as éveket . de én csak 13 éves vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!