Hol van Budapesten olyan szórakozóhely, ahol kicsit komolyabbak is jól érzik magukat?
Nagyon szeretek bulizni, táncolni, de a legutóbbi buli kicsapta a biztosítékot. Barátnőmmel ketten voltunk, ő megtetszett egy srácnak, aki felkérte táncolni, közben a haverja felkért engem is. Nyilvánvaló volt, hogy csak azért, hogy ne ácsorogjak egyedül, amíg a barátnőmék táncolnak. Eddig oké is lenne, korrekt, csakhogy a partnerem 15 másodpercen belül meg akart csókolni. Persze eltoltam magamtól, többször is, mivel újra próbálkozott, de nem értette, mi bajom van. Meg is kérdezte: "Egy csók nem fér bele?"
Hát nálam nem. El is ment a kedvem a bulizástól, úgyhogy inkább hazajöttem.
Viszont tulajdonképpen igaza van a srácnak, ma a legtöbb helyen a szórakozás egyenlő a kavarással. Nem tudok olyan helyet, ahol nem így van. Hátha ti tudtok :)
21/L
Hát én is mindíg kifogom ezeket a "vadmarhákat" -.-"
ha nálam próbálkozik egy ilyennel akkor elsőre eltolom ha még mindig nyomul otthagyom a pic*ába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!