Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet, hogy egy 20...

Hogyan lehet, hogy egy 20 éves nem ismeri a mai celebeket?

Figyelt kérdés

Van egy haverom, aki egyáltalán nem ismeri a mai celebeket(pl. nem tudja, hogy ki az a Katy Perry). Akiket ismer, azokról is nagyon keveset tud.

Tudom, most mindenki arra gondol, hogy ez egyáltalán nem fontos. Ezzel egyetértek, de most nem én fogom elmagyarázni a mai társadalom furcsaságait.

Az a különös, hogy az ilyen dolgokat hogyan lehet nem tudni? Én pl. soha nem nézek tévét, nem olvasok bulvárlapokat stb... Tehát minden helyzet adott, hogy ne ismerjem a celebeket. Mégis tudom, hogy kicsoda Selena Gomez. Sőt, még Kim Kardashiant is ismerem, pedig fogalmam sincs, hogy mit tett le az asztalra.

Mert hiába nem kattintok rá, látom a cikkek címeiben, a barátaim beszélnek róla, társaságban előjön a téma...

Valószínűleg akkor sem tudnám elzárni magam a celebek elől, ha nem lenne netem.

Tehát fogalmam sincs, hogy a haverom hogyan kerülte ki ezeket az információkat. A másik, hogy nekem mindegy, én leszarom, hogy nem ismeri, de szerintem ez egy csajnál problémát jelenthet.

Ti ismertek ilyen embert?

2013. nov. 5. 18:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez nem kötelező tantárgy és az élethez sem szükséges, így ilyenekkel nem foglalkozom.
2013. nov. 5. 18:25
 2/17 A kérdező kommentje:
Az mindegy, mert az emberek túlnyomó többségéhez akkor is eljut az információ. Mondom, különösebben engem sem érdekel a dolog, mégis ismerem a celebek többségét. Ezért furcsa, hogy a haverom nem.
2013. nov. 5. 18:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Úgy hogy talán nem érdekli a celebvilág (ami amúgyis senkik gyülekezete, tisztelet a kivételnek). Aki szerint pedig tudnia kéne hogy pl. ki az a Paris Hilton az közvetetten csak segít ezeknek a senkiknek fennmaradni a köztudatban mivel reklámozza őket ("Komolyan nem tudod ki az a Paris Hilton?" és máris 11 betűvel többet tud róla mint kéne).

"én leszarom, hogy nem ismeri, de szerintem ez egy csajnál problémát jelenthet."

Akik emiatt nem keresnék az ő társaságát azok nem is érdemlik meg azt!

2013. nov. 5. 18:31
 4/17 Mirk ***** válasza:
100%

"A másik, hogy nekem mindegy, én leszarom, hogy nem ismeri, de szerintem ez egy csajnál problémát jelenthet. "

Szerintem meg nem jelent problémát senkinél sem. Sőt. Nyilván olyan társaságban mozog legtöbbször, ahol az emberek nem foglalkoznak ilyesmivel.

2013. nov. 5. 18:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
És? Ha nem ismeri a celebeket, irány a Tajgetosz? Ne csinálj már ebből problémát, a celebvilág pont az élet egyik legkevésbé fontos része, senki nem lesz rosszabb vagy értéktelenebb ember attól, hogy nem érdekli, mit csinál X.Y. mondvacsinált sztárocska.
2013. nov. 5. 18:37
 6/17 A kérdező kommentje:

"Tudom, most mindenki arra gondol, hogy ez egyáltalán nem fontos. Ezzel egyetértek, de most nem én fogom elmagyarázni a mai társadalom furcsaságait. "

Ezt a sort azért írtam oda, hogy ne ilyen válaszokat kapjak. Láthatóan nem sikerült :S

Én leírtam, hogy nekem nem probléma, de azt bevallom, hogy furcsának tartom. De nem is ez a kérdés.

Hanem az, hogy ez hogyan lehetséges? Most válaszoltatok a kérdésre, de lefogadom, hogy ti is tisztában vagyok sok mindennel a celebvilágból. Miért? Hát azért, mert mindenki tisztában van ezekkel. A sztárhírek n+1 módon juthatnak el hozzánk.

"Mert nem érdekli"- ez mindegy. Az, hogy kit érdekel és kit nem, a "sztáripar" szempontjából mellékes. Senkit nem érdekel, mégis tudja. Ha azon múlna, hogy kit érdekel, akkor Hollywood csődbe menne.

2013. nov. 5. 18:45
 7/17 anonim ***** válasza:
Én sem nagyon ismerem ezeket, mert annyira lesz@rom őket, hogy le sem tudom írni. Annyi, hogy a nevüket ismerem meg talán, hogy mit csinálnak azt szevasz, aki meg ennyit sem, szerintem nem gáz.
2013. nov. 5. 18:51
 8/17 A kérdező kommentje:
Látod, azért a nevüket te is ismered.
2013. nov. 5. 18:52
 9/17 anonim ***** válasza:
:3
2013. nov. 5. 18:58
 10/17 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy miért tartod ezt furcsának. Engem sem érdekelnek, én sem nézek tv-t, legalábbis olyan csatornákat nem, ahol találkozhatnék velük, mégis tudok róluk.

Van nekem is egy ismerősöm, aki azt se tudja, hogy ki kicsoda.. és ha nem ismerném, azt mondanám, hogy a haverod, csak kamuzik és álfelvág azzal, hogy ő nem ismer ilyen médiaszemeteket..

Neki van egy érdeklődési köre, azzal tölti a mindennapjait és minden mást lesz ar.. így lehetséges, mindent kizár, ami nem azzal kapcsolatos, ami őt érdekli, átsiklik rajta a szeme.

2013. nov. 5. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!