Hogyan lehet, hogy egy 20 éves nem ismeri a mai celebeket?
Van egy haverom, aki egyáltalán nem ismeri a mai celebeket(pl. nem tudja, hogy ki az a Katy Perry). Akiket ismer, azokról is nagyon keveset tud.
Tudom, most mindenki arra gondol, hogy ez egyáltalán nem fontos. Ezzel egyetértek, de most nem én fogom elmagyarázni a mai társadalom furcsaságait.
Az a különös, hogy az ilyen dolgokat hogyan lehet nem tudni? Én pl. soha nem nézek tévét, nem olvasok bulvárlapokat stb... Tehát minden helyzet adott, hogy ne ismerjem a celebeket. Mégis tudom, hogy kicsoda Selena Gomez. Sőt, még Kim Kardashiant is ismerem, pedig fogalmam sincs, hogy mit tett le az asztalra.
Mert hiába nem kattintok rá, látom a cikkek címeiben, a barátaim beszélnek róla, társaságban előjön a téma...
Valószínűleg akkor sem tudnám elzárni magam a celebek elől, ha nem lenne netem.
Tehát fogalmam sincs, hogy a haverom hogyan kerülte ki ezeket az információkat. A másik, hogy nekem mindegy, én leszarom, hogy nem ismeri, de szerintem ez egy csajnál problémát jelenthet.
Ti ismertek ilyen embert?
Úgy hogy talán nem érdekli a celebvilág (ami amúgyis senkik gyülekezete, tisztelet a kivételnek). Aki szerint pedig tudnia kéne hogy pl. ki az a Paris Hilton az közvetetten csak segít ezeknek a senkiknek fennmaradni a köztudatban mivel reklámozza őket ("Komolyan nem tudod ki az a Paris Hilton?" és máris 11 betűvel többet tud róla mint kéne).
"én leszarom, hogy nem ismeri, de szerintem ez egy csajnál problémát jelenthet."
Akik emiatt nem keresnék az ő társaságát azok nem is érdemlik meg azt!
"A másik, hogy nekem mindegy, én leszarom, hogy nem ismeri, de szerintem ez egy csajnál problémát jelenthet. "
Szerintem meg nem jelent problémát senkinél sem. Sőt. Nyilván olyan társaságban mozog legtöbbször, ahol az emberek nem foglalkoznak ilyesmivel.
"Tudom, most mindenki arra gondol, hogy ez egyáltalán nem fontos. Ezzel egyetértek, de most nem én fogom elmagyarázni a mai társadalom furcsaságait. "
Ezt a sort azért írtam oda, hogy ne ilyen válaszokat kapjak. Láthatóan nem sikerült :S
Én leírtam, hogy nekem nem probléma, de azt bevallom, hogy furcsának tartom. De nem is ez a kérdés.
Hanem az, hogy ez hogyan lehetséges? Most válaszoltatok a kérdésre, de lefogadom, hogy ti is tisztában vagyok sok mindennel a celebvilágból. Miért? Hát azért, mert mindenki tisztában van ezekkel. A sztárhírek n+1 módon juthatnak el hozzánk.
"Mert nem érdekli"- ez mindegy. Az, hogy kit érdekel és kit nem, a "sztáripar" szempontjából mellékes. Senkit nem érdekel, mégis tudja. Ha azon múlna, hogy kit érdekel, akkor Hollywood csődbe menne.
Én értem, hogy miért tartod ezt furcsának. Engem sem érdekelnek, én sem nézek tv-t, legalábbis olyan csatornákat nem, ahol találkozhatnék velük, mégis tudok róluk.
Van nekem is egy ismerősöm, aki azt se tudja, hogy ki kicsoda.. és ha nem ismerném, azt mondanám, hogy a haverod, csak kamuzik és álfelvág azzal, hogy ő nem ismer ilyen médiaszemeteket..
Neki van egy érdeklődési köre, azzal tölti a mindennapjait és minden mást lesz ar.. így lehetséges, mindent kizár, ami nem azzal kapcsolatos, ami őt érdekli, átsiklik rajta a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!