Akik utálják a hazájukat, Magyarországot, azok miért és mi okból utálják?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan nem fogják odaírni, de jó lenne látni a válaszolók végzettségét és életkorát.2013. nov. 4. 17:19
11/14 anonim válasza:
Nem az országot utálom, hanem a magyar mentalitást. Azt, hogy állandó pesszimizmus, önsajnálat, panaszkodás, egymás eltaposása, ellenségesség jellemzi őket. Hogy állandóan marakodnak,egymással is, és mindenkit utálnak és elítélnek, aki valamiben más, mint ők. Olyanok a magyarok, mint egy rakás megkeseredett, pletykás, panaszkodó öregasszony, akik azon versengenek, kinek fáj jobban a háta, és ki jelenti fel hamarabb a szomszédot. Nyomasztó köztük élni. Persze tisztelet a kivételnek...
24 éves egyetemista lány vagyok
12/14 anonim válasza:
# 11 - Igen, ha kifejtettem volna az előbbi hozzászólásom, akkor így nézet volna ki.
13/14 anonim válasza:
Nekem meg az a kérdésem, hogy aki utálja Magyarországot az miért nem húz el innen, és miért használja a magyar nyelvet egyáltalán?
14/14 anonim válasza:
#13 mert pl magyar fizetésből él és nem tud annyi alaptőkét összegyűjteni, amiből ki tud menni? Lehet pár oka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!