Akik utálják a hazájukat, Magyarországot, azok miért és mi okból utálják?
Kija fene útájja Magyarországot? Az csak egy hely!
Kija fene útájja a magyarokat? Azok becsületes jász, sváb, kun, rác, roma, zsidó emberek, meg azok leszármazottai!
De valahogy így együtt, mégis borzalmas!
egyetem, 67
Lényegében ez a kérdés "inspirált":
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
De nagyon sok ilyet olvastam már itt GYK-n.
Mert nincs pénzük(nekem se nagyon),és hát valakit/valamit hibáztatni kell.
Az igazság, hogy tenni nem teszünk érte, hogy jobb legyen így mindenki a fejünkre nő.
Én elég liberális környéken élek.
A környékbeliek ,a liberálisok zsigerből utálják Magyarországot, de főleg a magyar embereket.
A liberálisok magukat felsőbbrendűnek képzelik, arrogánsak.
Személy szerint, a kommunisták , nácik után a libsiket utálom a legjobban.
A régi klasszikus liberálisokat tisztelem, de a maiakat nem tartom különbnek a bolsevikeknél.
Ugyanolyanok ,csak mosolygósak , jobban fésültek és intelligensebbnek tűnnek.
Ha közlöd velük az igazságot,olyan érzés nekik, mintha higanyt fecskendeznél a bőrük alá.
Itt a környéken engem , meg a családomat utálják ezek a libsik.
Mind képmutató , hazug, gyenge jellemű ember.
Előző: kihagytad a Fideszeseket. Ők teszik tönkre az országot, és ezért kényszerülnek egyre többen elhagyni a hazájukat. De ők sem az országot utálják, csak azt, hogy itt nem lehet megélni.
Aki pedig annyira hangoztatják a hazaszeretetüket, azoknak is csak a szája jár, de ők sem tesznek semmit azért, hogy érdemes legyen itthon maradni.
Egy elég átlagos földrajzi hely, mit utáljak benne.
Az embereket utálom, akik a legapróbb sikerért is halálra gyűlölik a szomszédot, akiknek csak addig barát a barát amíg rosszul megy a szekerük és segítség kell kihúzni a kátyúból, de amint fellendül az élet, hátba támadják, arcon köpik a segítőjüket.
A vezetőket, akik 1 munkát adnak 47 ezerért és közben megszüntetnek 1000-et, akik a múltra építenek és a nyögdíjasokra meg a határon túliakra zúdítanak minden megmaradt nyomorúságos fillért(akik semmit se tudnak de nem is akarnak tenni az országért és semmi haszna nincs az itt élőknek belőlük).
Itt a korosztályom, a 18-35 év közöttiek háromnegyede lelépett. Csak az maradt, akinek arra sincs pénze hogy kimenjen, vagy aki kipotyogtatott 5 gyereket, megélhetési r.bi.
Vagy aki húzza-halasztja, tologatja a döntést és mindenféle iskolákba jár, mert nem tud mást kezdeni magával.
A magyarokat utálom, pedig talán nem is tehetnek arról, hogy ilyenné váltak.
a helyszínnel nincs bajom, biztos jobb, mint a Góbi sivatag.
Hunnan gyütt a zország "vezetése"? A Marsrú vagy a zAlfa Centaurirú? Űk a színünk virágunk, akiket megválasztottunk magunknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!