Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akik utálják a hazájukat,...

Akik utálják a hazájukat, Magyarországot, azok miért és mi okból utálják?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan nem fogják odaírni, de jó lenne látni a válaszolók végzettségét és életkorát.

2013. nov. 4. 17:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
tegyunk kulonbseget akozott, hogy az orszagot utalom, vagy a vezeteset...
2013. nov. 4. 17:31
 2/14 anonim ***** válasza:
4%

Kija fene útájja Magyarországot? Az csak egy hely!

Kija fene útájja a magyarokat? Azok becsületes jász, sváb, kun, rác, roma, zsidó emberek, meg azok leszármazottai!

De valahogy így együtt, mégis borzalmas!

egyetem, 67

2013. nov. 4. 17:32
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Nem utálom Magyarországot, viszont megvan a véleményem azokról is , akik ragaszkodnak a korlátozott és rugalmatlan elképzeléseikhez az országot illetően.
2013. nov. 4. 17:33
 4/14 A kérdező kommentje:

Lényegében ez a kérdés "inspirált":

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

De nagyon sok ilyet olvastam már itt GYK-n.

2013. nov. 4. 17:37
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

Mert nincs pénzük(nekem se nagyon),és hát valakit/valamit hibáztatni kell.

Az igazság, hogy tenni nem teszünk érte, hogy jobb legyen így mindenki a fejünkre nő.

2013. nov. 4. 17:37
 6/14 anonim ***** válasza:
36%

Én elég liberális környéken élek.

A környékbeliek ,a liberálisok zsigerből utálják Magyarországot, de főleg a magyar embereket.

A liberálisok magukat felsőbbrendűnek képzelik, arrogánsak.

Személy szerint, a kommunisták , nácik után a libsiket utálom a legjobban.

A régi klasszikus liberálisokat tisztelem, de a maiakat nem tartom különbnek a bolsevikeknél.

Ugyanolyanok ,csak mosolygósak , jobban fésültek és intelligensebbnek tűnnek.

Ha közlöd velük az igazságot,olyan érzés nekik, mintha higanyt fecskendeznél a bőrük alá.

Itt a környéken engem , meg a családomat utálják ezek a libsik.

Mind képmutató , hazug, gyenge jellemű ember.

2013. nov. 4. 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Előző: kihagytad a Fideszeseket. Ők teszik tönkre az országot, és ezért kényszerülnek egyre többen elhagyni a hazájukat. De ők sem az országot utálják, csak azt, hogy itt nem lehet megélni.

Aki pedig annyira hangoztatják a hazaszeretetüket, azoknak is csak a szája jár, de ők sem tesznek semmit azért, hogy érdemes legyen itthon maradni.

2013. nov. 4. 20:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy elég átlagos földrajzi hely, mit utáljak benne.

Az embereket utálom, akik a legapróbb sikerért is halálra gyűlölik a szomszédot, akiknek csak addig barát a barát amíg rosszul megy a szekerük és segítség kell kihúzni a kátyúból, de amint fellendül az élet, hátba támadják, arcon köpik a segítőjüket.

A vezetőket, akik 1 munkát adnak 47 ezerért és közben megszüntetnek 1000-et, akik a múltra építenek és a nyögdíjasokra meg a határon túliakra zúdítanak minden megmaradt nyomorúságos fillért(akik semmit se tudnak de nem is akarnak tenni az országért és semmi haszna nincs az itt élőknek belőlük).

Itt a korosztályom, a 18-35 év közöttiek háromnegyede lelépett. Csak az maradt, akinek arra sincs pénze hogy kimenjen, vagy aki kipotyogtatott 5 gyereket, megélhetési r.bi.

Vagy aki húzza-halasztja, tologatja a döntést és mindenféle iskolákba jár, mert nem tud mást kezdeni magával.

A magyarokat utálom, pedig talán nem is tehetnek arról, hogy ilyenné váltak.

a helyszínnel nincs bajom, biztos jobb, mint a Góbi sivatag.

2013. nov. 4. 20:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hunnan gyütt a zország "vezetése"? A Marsrú vagy a zAlfa Centaurirú? Űk a színünk virágunk, akiket megválasztottunk magunknak!

2013. nov. 5. 04:36
 10/14 anonim ***** válasza:
19%
A fideszt és a jobbikot utálom a legjobban. Mind képmutató arrogáns gyenge jellemű hazug ember. Felsőbbrendűnek képzelik magukat.
2013. nov. 5. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!