Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem érhető el a VilágHel...

Miért nem érhető el a VilágHelyzete?

Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Összeesködtek ellene.
2013. nov. 3. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, hogy csak meghívott felhasználók olvashatják a blogot.

Viszont itt sok bejegyzést láthatsz tőlük: https://www.youtube.com/blogs/vilaghelyzete

2013. nov. 3. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Zártkörű elmegyógy lett.
2013. nov. 3. 11:55
 4/6 A kérdező kommentje:

És valaki nem tudja, hogy hogyan lehet csatlakozni?

1-2 hónapja lett írva egy bejegyzés a túlélésről és azt kezdtem el tanulmányozni, ill. gyakorolni. Mivel hosszú, ezért csak egy részét mentettem le. Két hete kezdtem csinálni, az általam kijelölt első szakaszt már begyakoroltam, ill. megtanultam. Viszont így, hogy nem tudom befejezni.

Esetleg valaki nem mentette le?

Meg amúgy is miért lett zárt csoport?

Még csak 1 hónapja találtam rá kb. és teljesen megváltoztatta az életem. Rengeteg bejegyzés van még amit nem olvastam el. Valaki segítene, esetleg email címet tudtok?

2013. nov. 3. 12:50
 5/6 Womrox válasza:
visszajött. (legalábbis nekem)
2013. nov. 4. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is.
2013. nov. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!