Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó ajándék?

Szerintetek ez jó ajándék?

Figyelt kérdés
Szeretnék egyik legjobb barátnőmnek karácsonyra egy puzzle-t adni, amin a mi egyik kedvenc közös képünk van. 20-21 évesek vagyunk. Ez gagyi ajándék, vagy nektek tetszene ha ilyet kapnátok?
2009. nov. 15. 11:29
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Nekem tetszene,de max. 700-1000 db-osban.Inkább kisebb legyen, és persze szeressen puzzle-t kirakni:)Ha nagyon jó barátnők vagytok, akkor biztos örülni fog neki,mert sokáig nézhet:)mivel gondolom kitenné.Egy fénykép meg....általában egy albumban végzi.

2009. nov. 15. 11:36
 2/4 anonim válasza:

Szerintem egyértelmű a válasz. Van olyan lány aki igen, és van olyan lány aki nem. Az Enyém, biztos oda lenne érte. Főleg még ha nem is 3db-os hanem mondjuk 100. Sőt ha nemtudná hogy mit kell kirakni, még az is meló lenne. igaz a darabokból igen hamar rájönne hogy melyik képről van szó. De ha csinálnál csak magadról képet, (vagy amit nem ismer), azt szívesebben rakná ki mint az ismert képet. SZVSZ.

De mindenképpen jó ajándék szerintem.

22/F

2009. nov. 15. 11:49
 3/4 anonim válasza:

11:49-es vagyok. Csak kell két pontosítás.

1. kihagytam az "egyik legjobb" szót a kérdésedből.

2. 100db-s sem egy nagy darabszámú

De attól függetlenül ő is örülne egy ilyen ajándéknak, csak ide javasolt egen a közös képet tenni

2009. nov. 15. 11:52
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszolat :)

nekem is az a problémám, hogy azt a képet már annyiszor néztük, beszéltünk róla...

ezért gondoltam, hogy estleg karikatúrát készíttetni és arról a puzzlet, de azt meg nem tudom, hol lehetne persze nem több 10ezrekért

2009. nov. 15. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!