Sinchronicity - Angliában élő unokatestvérem azt mondta, hogy ő vele történt ez meg, s pár változtatással de ez képezte az alapötletet?
Nem tudom higgyek-e neki, de szerintem nagyon durva sztori.
Ez egy sorozat egy négyes szerelmi szögről. Szerintem elég gáz manapság, ha ilyen megtörténik.
Sorozatról itt találtam infókat:
Elmondjam a szüleimnek?
Vagy nyomozzak, hogy csak kamuzik?
Az megeshet, hogy az unokatestvéred félrejárt a párja mellett, de a sorozat biztosan nem az ő történetén alapul, nem az ő ötletéből született. (ha így lenne, akkor ez folyna a híradóból, újságokból, mindenhonnan...)
Viszont még ha nyomokban hasonlít is az élete a sorozathoz, akkor sem kellene beleavatkoznod mások életébe. Főleg ha csak egy élénk fantáziájú tinilányról van szó, akit eddig egyedül az áram....
Jó de én szeretném, ha erkölcsös lenne és nem ilyen!
És már felnőtt de akkor is.
Mond el neki, hogy számodra ez nem menő, hanem visszataszító, ezért a jövőben kíméljen meg téged az ilyen történetektől, mert te csak a tiszta monogám kapcsolatokban hiszel, ami hűségen és szereteten alapul. Elmondhatod neki, hogy szerinted egy ilyen dolog csak érzelmileg tönkreteszi az embereket és jobb lenne, ha még csak a gondolatával se játszana ilyesminek, mert ezek csak a filmekben tűnnek jó mókának...
Ez az egyetlen dolog amit szerintem tenned kellene ebben a helyzetben. Persze nagyon valószínű, hogy nem fog komolyan venni, gondolom még elég fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!