Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hallottatok az illuminatus...

Hallottatok az illuminatus rendről, és a depopulációs tervről? Mit gondoltok a témáról?

Figyelt kérdés

2013. nov. 1. 00:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Depopulációs terv ? Hallottam ilyesmiről, de elmagyaráznád kérlek hogy te mit is értesz ez alatt pontosan ?
2013. nov. 1. 01:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, es hiszek benne. A hülyek hullani fognak, mint a legyek. De sajnos a többieket sem kimeli a rendszer.
2013. nov. 1. 01:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Már folyik az emberek irtása! Vegyszerekkel teletömött ételek, mérgező "védőoltások", chemtrail stb. stb.

Csak nézz fel az égre! Ugye feltünt már a sok természetellenes "kondenzcsík" amik szabályosan bekockázzák az eget, és nem oszlanak el? Szinte minden nap lepermeteznek minket!

2013. nov. 1. 05:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Te nagyonhülye, permetezésnél pont, hogy el kéne oszlani az anyagnak, különben semmit nem ér, egyébként meg nem 1 percig kell nézegetni és szétoszlik az.

Egyébként meg mivel túlnépesedtünk, az egyetlen logikus megoldás a mesterséges beavatkozás, bár zserintem ezt háború keretében oldják majd meg, mivel bizonyos köröknek az sokkal hasznosabb, mint csak úgy tömegpusztítani.

2013. nov. 1. 06:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Fogy a népesség??? HOL?

Egyre gyorsabban növekszik az emberiség száma. Hát, ha a "háttérhatalom" ennyire béna, akkor nem hiszem, hogy bármi miatt aggódnunk kéne :)

Kedves chemtrail-hívő, egyet magyarázz már meg. Ha ennyire irtják a népességet, akkor hogy a fenébe lehet, hogy a mégis egyre növekszik? Hogyan lehet, hogy nem ritka család akár 8 gyerekkel? Hogyan lehet, hogy az várható élettartam egyre megy feljebb? Hogyan lehet, hogy Afrikában és Ázsiában egyre brutálisabb a népességnövekedés? Hogy pl Kínában kormányilag kell szabályozni a népességnövekedést (holott ott aztán vannak kondenzcsíkok, eléggé nagy a légiforgalom). Sőt, hogyan lehet, hogy a népesség-szint nem a repülő-forgalommal, hanem az életszínvonallal van összefüggésben? (A szegényebbeknek átlagosan több gyerekük van, mint a gazdagabbaknak, ez igaz Magyarországtól kezdve Amerikán át az egész világra). A chemtrail anyagok a pénztárcát nézik?

De ugyanezek a kérdések minden népességirtós összeesküvésbe belepasszolnak :D

2013. nov. 1. 07:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak, habár én is hiszek az illuminátusban, de ha tényleg irtják a népet akkor eléggé elcsesztek valamit, az lehet, hogy betegségeket terjesztenek de azt is azért, hogy az emberek költsék a pénzt és nem azért, hogy elpusztuljanak.
2013. nov. 1. 11:50
 7/8 A kérdező kommentje:
youtube-on akadtam rá a témára, és érdekesnek találtam. kissé hiszek is benne. elég rémisztőnek tűnik
2013. nov. 1. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Látom ide is csak főként agyhalottak járnak okoskodni.
2013. nov. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!