Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon izgulok, fog ez menni?

Nagyon izgulok, fog ez menni?

Figyelt kérdés
Hétvégén megyek egy házibuliba de kb 20-an leszünk és kb 3-4 embert ismerem csak onnan,nagyon félek hogy nem fogok ki jönni a többiekkel és sz*rul fogom magamat érezni.Ti voltatok már ilyen helyzetben?
2013. okt. 24. 21:06
 1/1 Jakyll válasza:

Voltam, többször is.:D Nekem eddig mindig szerencsém volt, mert jó fej, közvetlen társaságba csöppentem így, plusz alapból szociálisan nyitott alkat vagyok. Főleg az utóbbi időben, hogy a fősuli miatt nem csak, hogy új városba, de új országba költöztem. Szinte senkit sem ismertem, volt, hogy még annyit sem, mint te. Még is jól érzem magamat, mostanra már lett pár haverom.

Ne parázz, próbálj kedves lenni, bekapcsolódni a társalgásba, vagy ha sok emberrel egyszerre nem megy, 20 fős társaságnál úgy is lesznek klikkek, max. becsatlakozol egyhez. Vagy nézz ki magadnak valakit, aki szimpi és kezdj el vele dumálni. Ha meg nem megy, zavarba vagy, feszélyezve érzed magad, társalogj azokkal, akiket ismersz.

Légy te is nyitott és ne félj közeledni, kezdeményezni... idővel belelendülsz és jó lesz, meglátod ! Nevess a vicceiken, fűzz hozzá véleményt a sztorijaikhoz, vagy ha feldobnak valami témát és érdekel, mindenképpen beszélj róla. Ha még egy kis alkohol is lecsúszik, alapból oldottabb leszel, illetve idővel úgy is előmásznak a "filozofikusabb" témák valakinek a fejéből...:)

Csak ne félj kinyitni a szádat !:D Egyébként meg érezd jól magad, ne drogozzatok és ne igyatok sokat...xd

2013. okt. 24. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!