Ezért lennék őrült?
Figyelt kérdés
Egy közönséges füzetet használtam naplóírásra, semmi jelet nem tettem rá, hogy az egy napló, és a húgom kezébe került. Belül úgy nézett ki a dolog, hogy minden bejegyzés egy nemlétező, általam kitalált karakternek volt címezve. Leszögezném, tisztában vagyok vele, hogy nem létezik, viszont mindig jó érzéssel töltött el, hogyha valakinek levelet írhattam. Mert imádok levelet írni. Megkönnyebbültem tőle, és így nagyon sokat segített nekem ez a nem létező illető. Most ki van akadva mindenki, hogy őrült vagyok mert 18 évesen képzeletbeli barátaim vannak... de aki egy nemlétező tevét gondoz mindennap az interneten, mert gondoskodni akar valakiről/valamiről, az persze nem őrült. És a vallásos nagyszüleim sem őrültek. De aki csak leveleket akar írni, az őrült. Mit csináljak? Neveljek tevét?2013. okt. 19. 17:25
1/4 anonim válasza:
Folytasd a levélírást. Ez nagyon jó arra is, hogy levezesse a feszültséget.
2/4 anonim válasza:
Nem vagy őrült, hanem fantáziadús.
3/4 anonim válasza:
Üzenem a családnak: elég nagy tahóságra vall elolvasni más naplóját.
4/4 anonim válasza:
Nem vagy őrült, sokan írnak naplót, blogot. Nagyon szűk látókörűek, ha őrültnek tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!