Miert olyan rohadt piszkos minden az usa-ban? (magyarhoz kepest)
Osztrákok a legtisztábbak. Cseheknél is elég nagy a tisztaság.
Viszont Párizs az külön világ, egyszer lemértem, hogy meddig hever a McDonald’s közepén a leborult sült krumpli, meg a kiömlött kávé. Hát 28 perc után szedték fel az éterem közepéről :D
A déli államokban talán ahhoz lehet köze, hogy aránylag kevés turista jár arra, nem mások előtt égnek, maguknak meg "jaú az úgy". :)
Kivéve talán Floridát, ott azért csodálkoznék, ha ilyen igénytelenség lenne. De mondjuk Oklahomában vagy Mississipiben szerintem nincs nagy idegenforgalom.
teli talalt. Floridaban elek joo delen!!!!! :DDd hahaha
(eskuszom)
Ugye tudod, hogy butasag lenne azt hinni egy allam ismerete utan, hogy az egesz orszag olyan retkes, mint amit az az egy allam mutat....
En jartam 7 allamban es eddig egyikre se mondanam, hogy retkesebb mint a tobbi. Persze volt olyan sivatagi kisvaros, ahol a buszmegallo wc-jet messzire elkerultuk, a kajaldaban inkabb elore csomagolt cuccot vettunk, mert nem akartuk, hogy a dolgozo kezzel megfogja a szendvicsunket, de ezek inkabb ritkasagszamba mennek, minthogy ez legyen az atlag.
Az uzletekben talalhato wc-kbe kb. orankent bemegy valaki es felszedi a szemetet, kiuriti a kukakat. Elofordul, hogy nem, de ha valaki szol nekik, akkor azonnal rohannak takaritani.
Az ettermekben (ahol a munkas kezzel kesziti a kajat) minden vasarlo utan uj kesztyut vesznek a munkasok es nem vakaroznak kesztyus kezzel, majd ugyanazzal a kezzel fogjak meg a szendvicsedet, legalabbis ilyet meg nem lattam.
Meg a mozdithato (toi-toi) wc-kben is mindig van wc papir es uloke takaro papir. Pl. ilyen uloke takaro papirt en meg egy europai varosban sem talaltam, pedig jartam legalabb 6-7 orszagban.
Ahol en lakom pl. minden heten ketszer takaritjak az utcakat. Egyik nap az egyik oldalt, masik nap a masikat, ilyenkor tilos azon az oldalon parkolni, es jon a kis sopro auto es vegigmegy a padka mellett, felsoporve minden szemetet.
Amig Magyarorszagon laktam, egyszer sem jottek hozzank utcat takaritani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!