Magyarok! Mit szólnátok hozzá ha én visszaszerezném csak úgy nektek a horvát tengerpartot?
Szerezd! még úgysem úsztam tengerben... :D
Örülnénk nagyon!
Csak mondd már meg hogy mi is vagy te? Kormányfő? Szabadcsapat parancsnok? :D
Én így is akkor megyek oda, amikor csak akarok, semmi nem változna, legfeljebb még több adót kellene fizetnünk, hogy a nagyobb területeket is ellássuk...
Nézd meg, így is egy csomó magyarnak van már ott nyaralója, mintha csak Mo-on lennének...
Amúgy jobb, ha tudod, hogy a horvát tengerpart csak papíron volt valaha a miénk, ott 1 szál magyar sem él, mit akarsz rajta "visszaszerezni", amikor ott inkább mi voltunk a területbitorlók!
Inkább menj el dolgozni, azzal mindannyian többet érnénk!
Aki szerint a magyar-horvát téma ugyanolyan mint a magyar-osztrák, az olvasgassa még egy kicsit a törikönyvet...
Horvátország a Magyar Királyság része volt, Mo. soha nem volt se a NRCS, se az Osztrák Császárság része (leszámítva az 1780-1790 és az 1849-1867 közt törvénytelen időszakokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!