Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan közöljem ezt a többiekkel?

Hogyan közöljem ezt a többiekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerveztünk volna egy nagyobb volumenű céges hepajt, ahol egy másik depó dolgozóit is vendégül láttuk volna.

Kb 2 hete szervezzük ezt a dolgot. Helyben készített ételt adunk majd, felvetődött, hogy ezt ki intézze, kinek van olyan ismerőse, aki ezzel foglalkozik. Történetesen a párom szakács, erről többen is tudnak. Gondoltam, hogy nem szívesen vállalná, így nem is jeleztem, hogy esetleg ő ezt elvállalná, ám ekkor egy kedves munkatársnak, eszébe jutott, hogy ő csinálhatná a kajás részt. Még aznap megkérdeztem tőle, ő húzta-halasztotta a dolgot, majd ma végül kibökte, hogy nem akarja elvállalni. A többiek már úgy gondolják, hogy ezzel a résszel már nem kell foglalkozni, mert ő úgyis megcsinálja.

Hogyan közöljem ezt velük? Minél gyorsabban kéne..

Segítség, nem akarok vitát!

2013. okt. 13. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:
"Sajnos úgy alakult, hogy a páromnak még a beteg munkatársát is helyettesítenie kell, ezért nem lesz ideje ezzel foglalkozni, más megoldást kell találnunk"
2013. okt. 13. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!