Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik a végrehajtás?...

Hogyan zajlik a végrehajtás? A többit lsd. Lent

Figyelt kérdés

Röviden. 2004-ben elkezdtem egy tanfolyamot, amit abba hagytam egészségügyi problémák miatt. Amit addig jártam azt kifizettem. Telefonáltam és leírtam a problémámat a tanfolyam vezetőnek, azt mondta, hogy nincs lehetőségem abbahagyni , mert a szerződésben az állt, az egész tanfolyamot végig kell csinálni. nem pontosan ez, de ez a lényeg.

Azóta sms-eket és leveleket kapok egy behajtó cégtől( nem tértivevényest), hogy fizessek ennyi és ennyi pénzt. Legelőször, amikor megkerestek telefonon, akkor egy normálisnak tűnő férfival beszéltem és elmondtam mi történt, elküldtem az orvosi papírjaimat ( 40%-ban munkaképesség csökkent vagyok), de nem kaptam választ, csak továbbra is jöttek a felszólító levelek.

Ma vezetékes telefonon kerestek meg ( Beszélgetésünk rögzítésre került), hogy tartozom, mondtam, hogy nem tartozom, erre azt mondták, hogy akkor a behajtók kifognak menni. Ezt tényleg meg tehetik, hogy kijönnek?

Előre is köszönöm a választ! És bocsánat, ha kusza voltam.

2013. okt. 11. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az ELO ez a cég, akkor nem tehetsz semmit.
2013. okt. 11. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocs. Nem az ELOt akartam írni, hanem az F2 iskolát. Azok ilyenek.
2013. okt. 11. 18:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem az ELO, a Tan-Net.
2013. okt. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!