Szoktatok borravalót adni ételfutárnak? Ha igen, mennyit?
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 15:28
11/15 anonim válasza:
Mindig adok, legalább 100ft-ot ,ha olyan hangulatom van ,vagy gyors, rendes a futár akkor többet.Ha nincs pénzem jattra nem rendelek! Múltkor elég gázos helyre rendeltem, se utcanév se házszám ,préri széle, szegény futár alig talált oda, hívott,bolyongott a sötétben ,hogy odataláljon, neki adtam 500at a 990es pizzára, megérdemelte.
Pontosan tudom ,hogy az összes kajafutár bérét annyira alacsonyan tartják ,hogy csak a jattal éri meg nekik úgy ahogy a dolog, össze se lehet hasonlítani egy fixbéres állással, ahol nincs semmi költség.
12/15 anonim válasza:
Ritkán adok 100 Ft-nál többet, általában csak felfele kerekítek.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én kb. 100Ft-ot szoktam adni.
2013. okt. 4. 23:34
15/15 anonim válasza:
1-200 Ft-ot illik adni, én úgy szoktam, hogy felfelé kerekítek, mondjuk ha 1350 Ft-ba került a kajám, akkor 1500-at adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!