Illik borravalót adni?
Ha adsz neki egy százast, meg fogja köszönni.
Ha nem adsz semmit, legközelebb ki tudja, mi lesz a feltét. :))
Én mindig adok, 10% minimum,de általában többet. Sokszor meg se köszönik, csak elrakják szó nélkül fapofával, mert szerintük nekik ez JÁR. De azért adok, mert mégis a kajámhoz van hozzáférésük, nem árt jóban lenni :-P
Nem szeretnék általánosítani, csupán saját tapasztalatot írtam le. biztos van jófej/udvarias is.
Ha mondjuk 1200 a pizza, akkor adok neki 1500-at, és nem kérek vissza. Ha 1500, és 2000-esem van, szintén nem kérek vissza, de ha van 1500-am, akkor annyit kap. Van neki fizetése, az meg, hogy mi lesz legközelebb a feltét - a napi több száz kuncsaftjából majd biztos mindet megjegyzi, és minddel ki is szúr. :)
Szóval nálam változó. Az aprós megoldást cikinek nem mondanám, ugyanakkor nem érdemes vele matatni. Megérti a futár, hogy most annyi van, és kész.
5:
Én nem gyakran rendelek, de mikor költöztem, utána ezt több futár is szóvá tette, ennyit arról, hogy megjegyeznek-e. Én csak akkor nem adok, ha valami gond van, pl. 2 óra, mire kihozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!