Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha korrupciót...

Mit tegyek ha korrupciót tapasztalok?

Figyelt kérdés

Leadtam egy diákösztöndíjat a kerületben (egy jelentkezést az ösztöndíjra) amely kiemelkedő teljesítményű diákoknak ad havi 40 ezer forintos támogatást.

Nos, az ösztöndíjamat azzal az indokkal dobták vissza, hogy NAV-os igazolást kellene csatolnom a pályázatomhoz a SAJÁT jövedelmemről. mint diák. ez sem a rendeletben sem semmi másban nincs benne.

Úgy érzem 80%-nál keresnek valami kifogást, a "puszisok" meg bejutnak, persze hallottam is, hogy telefonon beszélték meg valamelyik képviselő unokájának a pályáztatását.

Leveleztem a polgármester-helyettessel, de ragaszkodik hozzá, hogy a pályázatom hiányos. Hol tudom ezt az egészet jelenteni? mert azért komoly közpénzekről van szó. és mostanában ezt komolyan veszik. az pedig sért, hogy úgy érzem tőlem veszik el.

2013. okt. 3. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb tudomásul fogod venni, hogy a magyar társadalom egy alapvetően korrupt, csalásokra hajlamos társadalom.

A magyarság legfőbb vonása az, hogy

-a középkorban él

-potenciális és valós kiskirályok uralkodnak felette

-nem különösebben keresi az értelmet

-ahogy esik, úgy puffan gondolkodású

-kevés közöttük a felelős ember, inkább nyájat alkotnak

-képmutató, álszent viselkedésre hajlamos.

2013. okt. 4. 07:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt hiszed, hogy bármit is tesznek, ha jelented... elsőre lehet, hogy úgy fog tűnni, de lényegében úgy sem fognak tenni semmit.

Egyedül akkor tesznek valamit, amikor pl. leszámolnak egymással - mert időnként olyan is van.

Ezek a viszonylag nagyobb és látható események.

2013. okt. 4. 07:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel az államot és hívd ki a tv-t.
2013. okt. 4. 10:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Nos én főleg arra gondoltam, hogy ha "vírusszerűen" rászállok az egyik felelősre, inkább megadja nekem az ösztöndíjat, mintsem évekig zaklassák az ügy miatt.
2013. okt. 4. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy baleseted lesz...
2013. okt. 4. 12:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez csak egy polgármester helyettes....
2013. okt. 4. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Olyan pártra kell szavazni akinél ez nem fordulhat elő! Bár sokaknak nehezére esik gondolkodni.
2013. okt. 5. 09:53
 8/9 BlacktigerXXX válasza:
Akkor barátom amíg ide beirkáltál, kaptál volna sorszámot a helyi nav-nál, és adtak volna egy adóigazolást. Ennyi.
2013. okt. 9. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor szólj ha nem tapasztaltad ebben a tetves országban. Csodájára fog járni a világ.
2013. okt. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!