Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az EUTANÁZIÁ...

Mi a véleményetek az EUTANÁZIÁRÓL?

Figyelt kérdés
fogalmazást kell írnom,és szeretném ha segítenétek pár gondolattal.
2009. nov. 8. 13:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%
Milyen órára kell egészen pontosan ez neked?:))
2009. nov. 8. 13:27
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

ha valaki nagyon szenved és már nincs esély a felépülésre

akkor engedélyezném

2009. nov. 8. 13:31
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
2009. nov. 8. 13:32
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
támogatom, és ha már nem akarnék élni, olyan országba vitetném magam a hozzátartozóimmal, ahol nem álszent hivatalnokok mondják meg, hogy meddig muszáj szenvednem. ha pedig ők ezt nem tennék meg nekem, elátkoznám őket, hogy tudják meg, milyen érzés, mikor még megölni sincs ereje magát az embernek.
2009. nov. 8. 13:37
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
szerintem egy szenvedő embernek megváltás.amikor megtudja valaki,hogy halálos beteg és nincs rá gyógymód és tudja,hogy még hetekig fog élni a legnagyobb szenvedésben én mindenképp alkalmaznám.szerintem mindenképpen engedélyt kéne adni rá minden országban.valamikor jobb a halál mint a véget nem érő szenvedés.
2009. nov. 8. 13:48
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
Mindenképpen támogatom. Sajnos vannak olyan helyzetek, amikor az élet már csak tömény szenvedés. A haldoklónak is rossz, hogy szenved, a rokonoknak is, hogy ezt látják, és nem tudnak tenni semmit az illetőért. Be kellene vezetni Magyarországon is, azok a vallásosok, akik tűzzel-vassal tiltakoznak, no, ők meg kipróbálhatnák, milyen pl. végstádiumú áttétes rákosnak lenni...
2009. nov. 8. 14:03
 7/19 anonim ***** válasza:
aktív formája gyilkosság
2009. nov. 8. 14:16
 8/19 A kérdező kommentje:
etika órára kéne (:
2009. nov. 8. 17:07
 9/19 anonim válasza:
30%
Szép elgondolás a megváltás a szenvedéstől, csak kinek a nyakába varrjuk a feladatot, hogy elvégezze? Adja be neki az orvos? És ha az orvos nem akar gyilkos lenni?
2009. nov. 8. 17:43
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy ez miért nem engedélyezett. Milyen érvek szólnak ellene? A vallásos akármin kívül.
2009. nov. 8. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!