Hányan vannak még rajtam kívül, akik azért nem járnak bulizni, hogy az emberek ne vegyék őket egy kalap alá a zülött, erkölcstelen életmódot folytató drogos fiatalokkal?
Figyelt kérdés
Olyan rossz ez, mert amúgy hiányzik, mert tökre unalmas így az életem, hogy semmi érdekes nem történik velem, de hát társaságom sincs hozzá, szóval nem is lenne kikkel mennem, meg tényleg nem szeretném, ha az emberek elítélnének, meg én régen szorgalmas, jó tanuló voltam, de ma már annyira élményhiányos vagyok emiatt, hogy a tanulásra is annyira nem tudok koncentrálni, hogy szerintem kevesebbet ártan az, hogy időnként eljárnék bulizni, mint ez, hogy sose megyek sehová, mert hiába vagyok otthon, ha nem megy a tanulás, de hát az emberek nem értenék ezt meg, hiába mondanám el nekik, mert általában nem várják meg ezt az "állapotot", mire annyira rosszul érzik magukat valaminek a hiányától, hogy az állandó hiányérzet miatt már a feladataikat se tudják normálisan elvégezni, mert nem tudnak arra koncentrálni...#tanulás #feladat #fiatal #bulizás #buli #elítélés #koncentrálás #züllés #erkölcstelenség #élményhiány
2013. szept. 29. 19:29
11/11 anonim válasza:
"nem enged el" A tulajdona vagy, vagy mi? :D Attól hogy nem szeret, te miért ne mennél el? Össze vagytok tán nőve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!