Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megbüntethetnek nagyobb...

Megbüntethetnek nagyobb mennyiségű szemetelésért ha látott a térfigyelő?

Figyelt kérdés
tegnap éjjel összeszedtem egy kisebb nejlonszatyornyi üres vodkásüveget és sörösdobozt ami az idő folyamán felhalmozódott nálam és elvittem az utcára egy fa mellé leraktam. előtte kis sétányszerűség volt amit elvileg térfigyelőkamerák figyelnek és szerintem engem is láttak még arréb ahol megszabadultam tőle is. lehet hogy ezért megbüntetnek? vidéki kisváros
2013. szept. 29. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon remelem.

Annyira nehez lett volna elvinni egy kukaig?????

2013. szept. 29. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Ezt nem értem... miért nem bírtad beledobni a szemetesbe?? Egyébként szerintem még ennyi miatt nem foglalkoznak vleed ha meg is látják a kamerán. De tényleg nem bírtad volna a kukába dobni?
2013. szept. 29. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet később elővesznek,főleg ha ott a felvétel.Vagy te ilyen alpári f@s.ztóbiás vagy?Ne légy már ilyen igénytelen...
2013. szept. 29. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!