Játszottatok már vetkőzőset? Fiúk-lányok vegyesen, kártya, üvegezés, egyéb téttel?
de olyan teljesen levetkőzősre gondolok, akár egy félig piás házibuliban, osztálykiránduláson, bárhol?
hányan vettetek már részt ilyenben? és tetszett nagyon?
aki meg nem, attól kérdezném, hogy szívesen részt venne? (mondjuk egy 25-30 fős haveri körről legyen szó)
ezt érdekes. de miért találtad megalázónak? meztelen testet sztem mindenki látott már, az meg sztem haláli élmény, hogy sose tudni, ki kerül sorra, és persze vegyesen fiúk-lányok, hihetetlen adrenalin. én voltam már több ilyenben (igen, pókerral is), de ilyen ún. megalázottságot sose éreztem utána, sőt inkább valahogy jobban összekovácsolódott a csapat, mert ugye egy nagy tabuval kevesebb :)
Jó most tudom, h bizonyos korban az a legnagyobb kérdés sokaknak, hogy utána megy a pletyka, kinek mekkora meg hogyan, de ebben se látok szégyellnivalót vagy megalázottságot, sztem egy hatalmas poén.
De oké, szívesen vennék még még még tapasztalatokat vagy véleményeket !!!
☺ Kicsit félremegyek a kérdéstől, de a hármas és négyes válaszhoz lazán kapcsolódik.
Mikor bejöttek az oroszok (1968) nyár volt és mi kölykök meg egy pár felnőtt a folyóban fürödtünk. Megált az orosz teherautó és a katonák is megfűrödtek. persze ők gatya nélkül. Kérdezte egy felnőtt, hogy nem szégyenkezik e meztelenül? a válasz ez volt: - Pacsemú? Chuj balsoj!
Na ezt a moderátor biztos nem engedi szó szerint lefordítani.
de megpróbálom: - Miért? a f....m nagy. ☺
na igen. sokszor én is elgondolkodok egyébként h nálunk olyan indokolatlanul nagyon szégyenlősek az emberek, de szó szerint csakis nálunk vagy mondjuk úgy, Keletre, mert ahány nyugati országban voltam, ott valahogy sokszor azt éreztem, mintha nem is tudnák mi az a szégyenlősség, és pl ruhás strandon is tök simán ledobták a nacit a fiúk aztán úgy mentek fürdeni és stb stb. nálunk meg hallok ilyenekről is h még tesi órák után se akarnak tusolni mert jaj mi lesz meglátja a másik a farkát ... szal ez már túlzás na. de még itt a gyakorin is olvashatsz sok olyan kérdést amelyikben a középiskolások arra panaszkodnak h jaj mi lesz mert az iskoladokinak meg kell mutatni a farkukat és jaj tönkre mennek idegileg ettől :)
hát az ilyenek tuti nem játszanak vetkőzőset, pedig ha tudnák, miről maradnak le ... :XD
Még sosem, de szívesen benne lennék, ha bevennének a csapatba. :D
F-31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!