Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem félnétek olyan telefonnal...

Nem félnétek olyan telefonnal 'futkozni', amiről nem lehet hívni, mert lejárt a kártya?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy ismerősömmel, aki olyan telefonnal futkozik este is, munkából hazafele is(10 után), amiről hívni sem lehet, úgy tudom lejárt kártyával se rendőrt,sem mentőt nem tud hívni,ő nem érti,hogy ezen mit kell úgy 'meglepődni'. De egyrészt fiatal nőről van szó, és veszélyes környékről:(.

(fás,erdős helyen jön végig, ahol gyakori a hajléktalan,és a bűnözés is, sajnos).

Sajnálom Őt, de nem is érti meg,hogy féltem is...Szerinte ez nem gáz.

Ti nem félnétek az Ő helyében? Nem aggódnátok érte?

2013. szept. 22. 21:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

a lejárt kártya azt jelenti, hogy nem érvényes, mert egy évig mondjuk nem lett feltöltve.

szóval akkor feltöltetlen vagy üres kártyáról kell beszélni.

2013. szept. 23. 14:30
 22/22 A kérdező kommentje:

Utolsó: Én pont ezt írtam:). Nem töltötte fel,így lejárt a kártya, most pedig már kidobhatja...

Azért futkozik ilyen későn, mert vannak srácok/lányok,akik nem gimisek, meg szakközepesek,hanem szakmunkások. Pl: Kereskedő: aki a tescoba tölti fel az árút, vagy épp pénztáros.(Szerintem mindenki látott már tanuló pénztárost,vagy tanuló árufeltöltőt).

Mivel szakmunkás,így dolgoznia kell,az iskola mellett,felváltva:).

2013. szept. 23. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!