5/22 anonim válasza:
Szvsz ebből pusztán a helyesírási készségeiről tudhatunk meg többet, a koráról nem.
6/22 anonim válasza:
kisiskolás (2. 3. osztály körül)
8/22 anonim válasza:
Amikor gyorsan írok valamit, én is van, amikor olyan elronthatatlan szavakat írok rosszul, mint pl.: honnan, sietve úgy írom hónan, de ez csak a kapkodás miatt van, lehet, hogy valami 20-on éves egyetemista, vagy 9 éves általános iskolás. Ebből nem lehet megállapítani a korát. És tényleg lehet, hogy normál tempóban tökéletes a helyesírása, csak mondjuk a siettség miatt jól elbas*zta :D (mint én is sokszor :S) Aztán jól "megkapom", hogy hülye vagyok :D
10/22 anonim válasza:
az írás stílusából ítélve lehet akár 18 éves is de 3os is:)Úgy értem,ahogy ír nem a helyesírási hibákra gondolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!