Jó kamasznak lenni vagy rossz kamasznak lenni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 21:08
1/7 anonim válasza:
jó kamaszank lenni jó
rossz kamasznak lenni rossz
2/7 anonim válasza:
a fiam szerint jó, szerintem borzalmas:))))
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem jó!
Személy szerint én nagyon megszenvedtem, de ez csak azért történt igy, mert akinek rendes szülei vannak, azok igyekeznek megkönnyiteni, ill nem neheziteni ezt az időszakot, akinek meg semmilyenek, hát az igy járt, mint én.
Amikor a fiam volt kamasz megpróbáltam elkerülni azokat a hibákat, melyeket a szüleim megtettek, és nekem nagyon fájt, csak remélni tudom, hogy jó munkát végeztem, mindenesetre beszél velem, és szivesen jön haza!
Nagyon nehéz időszak gyerek és szülő számára egyaránt!
4/7 anonim válasza:
Amikor benne vagy, gyakran rossznak tűnik. Később nosztalgiával gondolsz vissza. Egyébként nincs jó és rossz életkor (leszámítva az öregséget, ami egyértelműen rossz, ha sok szenvedéssel jár), minden életszakasznak vannak jó és rossz vonásai.
5/7 anonim válasza:
hát én visszasírom a kamasz koromat...akkor még nem volt semmi gondom, csak annyi, hogy jól tanuljak, jól szórakozzak a barátnőimmel,és a fiúkról ábrándozzak, akik általában mind plátóiak voltak :D milyen szép is volt :( a legnagyobb problémákat az jelentette, hogyha nem tanultunk egy dolgozatra, vagy ha kijött egy pattanás :D nem is értem a mai tiniket, miért nyivákolnak állandóan, hogy nekik milyen sanyarú a sorsuk, és hogy milyen szar a világ... én nagyon visszavágyom tininek, szívem szerint újrakezdeném úgy 10 éves koromtól az egészet... mostmár nem csinálhatok vissza semmit :( felnőttem akaratom ellenére és igaz, hogy az egyik legnagyobb tinikori vágyam teljesült, mert van egy komoly kapcsolatom, de a többi dolog mind összeomlott... hirtelne a kezembe adtak minden döntést, és úgy érzem, nem bírom tartani őket, olyan sok van...eddig ezek a szálak a szüleim kezében voltak a velük járó gondokkal együtt...mostmár az én vállamat nyomja mindegyik...borzalmas :( rossz dolog felnőni... 20/L
6/7 anonim válasza:
Kamasznak lenni sohasem volt jó, mert ez egy átmeneti állapot a gyerekkor és a felnőttkor között, és minden átmenet sok-sok letisztázatlan dologgal jár. Ezen minden ember átesik, ha tetszik, ha nem.
7/7 anonim válasza:
én élveztem. problémákra nem emlékszem. őszintén: lelkem mélyén még mindig kamasz vagyok, az ontológiai életkorom max. 16 év :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!