Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Párom szerint ilyenkor már ne...

Párom szerint ilyenkor már ne menjek sehová egyedül mert bajom eshet. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy kis faluban lakunk ezért nem szeretné ha járkálnék ilyenkor. Anyámék kb 2 és fél kilóméterre laknak tőlünk és nekem most oda kellene mennem. A kérése ellenére elmenjek vagy mi legyen? Mondjuk én is félek kicsit... Ti mit tennétek?
2013. szept. 21. 19:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Holnap dolgozom és nem tudok elmenni. A mi falunkban 3200 lakos van.
2013. szept. 21. 19:51
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem attól függ hogy község vagy város hanem hogy van-e problémás cigány a környéken. Én szerencsére eddig csak olyan helyeken laktam városban és faluban egyaránt ahol akkor mehettél egyedül amikor akartál.
2013. szept. 21. 19:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha nem teljesen nélkülözhetetlen az a valami, amit ott hagytál, menj el érte holnap, munka után. Vagy kérj meg valakit, hogy hozza el holnap. A szüleidet, a párodat, barátot, ismerőst.
2013. szept. 21. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Én sem merek kimenni. Éjszaka kelnek fel a sírjukból a halottak, a bokrokból és sarkokról lidércek lesnek, a közeli erdőkben pedig a vérfarkasoknak most van a párzási időszakuk. (...Én már hallom is a vonyításukat.)
2013. szept. 21. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:

Tégy a zsebedbe egy sprayt és egy öngyújtót.

Már indulhatsz is. :)

2013. szept. 21. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:

A durva a környék, és mondjuk van egy egész cigány sor, tele ilyen nagyon rendes alakokkal, akkor én sem szívesen mászkálnék arra sötétedés után férfi létemre.

De én úgy gondolom, hogy a lakott területek 90%-án nyugodtan sétálhatsz egyedül még hajnalban is, nemhogy este hétkor.

2013. szept. 21. 20:35
 17/21 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy engem a romák nem bántanak, és jelentettem a rasszista megnyílvánulásokat.
2013. szept. 21. 20:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát ma már biztos nem mész sehova,ha eddig nem indultál el akkor ezután sem fogsz. Holnap is van egy nap.

Jó éjt!

2013. szept. 21. 20:40
 19/21 A kérdező kommentje:
Már ott vagyok...
2013. szept. 21. 20:43
 20/21 anonim ***** válasza:

szerintem jól döntöttél. nem lehet félelemben élni. nagyon kicsi a valószínűsége, hogy baj lenne. (hacsak nem valami hírhedted rossz környék)

ha esetleg valamikor baj lenne, üvölts és szaladj. meglepő de sokan nem képesek ezekre. önvédelmi tanfolyamon külön gyakoroltatják a sikítást a lányokkal, mert nem mernek. ha üvöltesz és sikítasz, akkor jó eséllyel feladják, mert nagyon megnő nekik a lebukás esélye. a futás is jó. nem sokan állnak neki kergetőzni.

2013. szept. 21. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!