Párom szerint ilyenkor már ne menjek sehová egyedül mert bajom eshet. Szerintetek?
Tégy a zsebedbe egy sprayt és egy öngyújtót.
Már indulhatsz is. :)
A durva a környék, és mondjuk van egy egész cigány sor, tele ilyen nagyon rendes alakokkal, akkor én sem szívesen mászkálnék arra sötétedés után férfi létemre.
De én úgy gondolom, hogy a lakott területek 90%-án nyugodtan sétálhatsz egyedül még hajnalban is, nemhogy este hétkor.
Hát ma már biztos nem mész sehova,ha eddig nem indultál el akkor ezután sem fogsz. Holnap is van egy nap.
Jó éjt!
szerintem jól döntöttél. nem lehet félelemben élni. nagyon kicsi a valószínűsége, hogy baj lenne. (hacsak nem valami hírhedted rossz környék)
ha esetleg valamikor baj lenne, üvölts és szaladj. meglepő de sokan nem képesek ezekre. önvédelmi tanfolyamon külön gyakoroltatják a sikítást a lányokkal, mert nem mernek. ha üvöltesz és sikítasz, akkor jó eséllyel feladják, mert nagyon megnő nekik a lebukás esélye. a futás is jó. nem sokan állnak neki kergetőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!