Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen selejtesek,...

Miért ilyen selejtesek, puhányok a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Minden második meg akar halni, mert olyan szar az élet... pedig ezek a kölykök egy fikarcnyit sem ismernek abból az igazán kegyetlen világból, amit a felnőttek nap, mint nap átélnek, és mégis tudnak boldogok lenni... nem is beszélve arról, hogy mi lenne velük, ha nem a mai kényelmes világban élnének, hanem nagyanyáink korában? ahol már a tizenéveseket is munkára fogták és nem volt nyafogás meg hiszti, legalábbis, ha nem akart a gyerek megismerkedni a nadrágszíjjal... és ők mégis boldogok voltak és meg voltak elégedve az életükkel... a mai fiatalok miért ilyen gyengék?
2009. nov. 5. 18:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%
azért mert a mai fiataloknak a "seggük ki van nyalva"
2009. nov. 5. 18:43
 2/22 A kérdező kommentje:
dehát épp ezért nem értem, miért nyafognak... én sem vagyok öreg, de mindig hálát adtam azért, amim van (család, szép szoba, egy boldog szerelem), pedig mindemellett én is kesereghetnék, mert olyan szegények vagyunk, hogy egyik napról a másikra élünk... de ezek mindent megkapnak anélkül, hogy a kisujjukat mozdítanák, mégis állandóan keseregnek
2009. nov. 5. 18:45
 3/22 anonim ***** válasza:
58%
Mert kiskorukba nem lehet őket megverni sem rájuk szólni mert beletiporunk a lelki világukba.., mindent megkapnak és el vannak kényesztetve. Érdekes amikor én kicsi voltam egy pofon után egyből tudtam mit kel csinálni, mit nem, most meg a kisgyerek szembeköpi a másikat és még rájuk se lehet szólni mert akkor szívtelen vagyok meg nem szeretem a gyerekeket.
2009. nov. 5. 18:47
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Azért ilyenek, mert nem történik semmi. Szerinted miért olyan sok az öngyilkosság Alaszkában? Nem történik semmi, valamint az állam mindent fizet nekik ezért nem kell dolgozniuk. Semmi motiváció.
2009. nov. 5. 19:03
 5/22 anonim ***** válasza:
45%

" de ezek mindent megkapnak anélkül, hogy a kisujjukat mozdítanák, mégis állandóan keseregnek"

Ezt te honnan is tudod? Mindenkit egyesével megkérdeztél?

2009. nov. 5. 19:04
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Ilyennek nevelték őket. Az egész oka a szüleik, a mai középkorú korosztály.
2009. nov. 5. 19:04
 7/22 anonim ***** válasza:
59%
Azért ne általánosítsunk, 18 évesen több rosszat megéltem már, mint sok ember egész életében.
2009. nov. 5. 19:12
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

Én például azért vagyok "gyenge" mert hiába táncoltam 8 évig,hiába voltam versmondó egész alsóban,hiába tanultam úgy mint az állat hogy egész általánosban 4es-5ös jegyeim voltak és most középsuliban is tiszta ötös vagyok,hiába tanultam meg 2 év alatt rajzolni,hiába tudtam fél év után ballagáson kísérni az osztályt gitárral (és mellette furulyát is tanultam,és énekkarban is énekeltem), APÁMNAK SOSE VOLTAM ELÉG JÓ. Mindig csak azt kaptam/kapom meg hogy milyen egy sötét bunkó hülye vagyok.

Ma már nem küzdök olyanokért amik engem nem érdekelnek mivel tudom hogy úgysem fogok soha egy k-rva jó szót kapni apámtól.

2009. nov. 5. 19:19
 9/22 A kérdező kommentje:
utolsó: minden tizenéves ezt gondolja...
 10/22 A kérdező kommentje:
19:12-nek szólt
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!