Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyan ember a világon,...

Van olyan ember a világon, aki liberális, kapitalista meg ateista eszméket vall és nincsen valamilyen zsidó kapcsolata, kötődése?

Figyelt kérdés

2013. szept. 17. 21:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért a kérdésből jól látszik, hogy Magyarországon iszonyat sikeres az agymosás. Ezeket a fogalmakat csak a politikai propaganda kapcsolja össze ilyen szinten.

Én például egyáltalán nem ismerek zsidó származású embereket, vagy nem tudom róluk, hogy azok, katolikus vallásra kereszteltek, de ateista vagyok, szabadságjogok szempontjából liberális vagyok, kapitalista verseny szempontjából enyhén jobboldali vagyok.

2013. szept. 18. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!