Milyenek a spanyol pasik? :D
Hány éves vagy?
Gondolom ott is vannak "cukipasik" meg "dagi, szőrös, unalmas" férfiak...
atlagban jobban neznek ki mint a magyarok. a rendorok kozul nhany modell lehetne,mindig izgulok h igazoltassanak mar amikor kijonnek a korforgalmakhoz igazoltatni
sok apa van a jatszotereken, tobb mint otthon
A spanyolokra nem véletlenül használják a cigány jelzőt, óvatosan, a cigány is ilyen, tud normálisan viselkedni, ha érdekében áll, aztán úgy átb*sz hogy a szemed ketté áll.
Na, körbe is írtam neked az átlag spanyolt.
Nekem spanyol barátnőm van, már egy jó ideje itt élnek Magyarországon. Párszor voltam kint vele Spanyolországban, az én tapasztalataim alapján barátságosak és befogadóak - és ami fontos, hogy ezt tényleg barátságból teszik, nem csak látszatból. Nem szolgálnak ki, ha vendég vagy - vedd el magadnak. Nyugodtan nekironthatsz a hűtőnek egy olyan lakásban is, ahol először jársz.
Az ágyról nem tudok nyilatkozni... Mármint igen, de nem fiúval kapcsolatban. x)
4: Mert a magyar férfi főnyeremény ám! Lusták, trehányak, kiszolgáltatják magukat, félrejárnak - ezek a magyarok.
A spanyolok legalább udvarolni tudnak, a magyarok még megrekedtek a "gyüssz topogni gecó" szinten
( [link]
A játszótereken nagyságrendekkel több a férfi mint otthon (a korábbi hozzászólásban telefonról pötyögtem, ezért nem részleteztem), és JÁTSZANAK a gyerekekkel, míg otthon az apukák mutatóban vannak a játszótereken, akkor is a telefonjukat bambizzák.
Itt csináltam olyan fotót, hogy a képen 1 anyuka ül a padon (babakocsiban a pici), 5 apuka meg a gyereke után rohangászik. Kettő vagy fél órán keresztül állt a mászóka mellett, egy a hintát lökte, egy pedig a kislánya mögött szaladgált és kergetőztek, mindegyik a gyereke mellett volt.
Jó pocsék itt is a válási statisztika és a spanyol pasik sem tökéletesek, de cseppet sem rosszabbak a magyaroknál.
Na meg jobban néznek ki, általánosságban nincs annyi elhízott, elhanyagolt pasi mint otthon. Mondjuk a durván elhízott nő is ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!