Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt otaku aki ráér beszélg...

Van itt otaku aki ráér beszélgetni?

Figyelt kérdés
Ha van,akkor várok esetleges elérhetőségeket. :3

2013. szept. 17. 18:51
 1/5 anonim válasza:
animés vagyok, de fogalmam sincs mit értessz az otaku alatt..vagyis ismerem a szót de nem vágom hogy miért lenne valaki otaku o.O
2013. szept. 18. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:

az emberek nagy resze nincs tisztaban az otaku szo jelenteseve. minden olyan animevel magaval jatekkal foglalkozo ember, aki regebbota, es nagyobb iparban foglalkozik vele otakunak szamit???

amugy en nagyon szeretem az animeket, es japant de nem tartom magam otakunak

2013. szept. 18. 22:03
 3/5 anonim válasza:
hát akkor én nem vagyok otaku, bár már 12 éve animés vagyok, minden animeconon ott vagyok, nyertem már cosplay versenyt és rajzversenyt is, idén a karaokéra fogok jelentkezni muhaha xP és Japánba fogok élni (ha sikerül az ösztöndíjas program..)
2013. szept. 18. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szep tervek. Ha sikerulne en is szeretnek japan nyelvet tanulni, es valahogy kijutni :)
2013. szept. 19. 13:44
 5/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az animéket de én se tartom magam otokunak... amúgy nagyon szép japán én már elrángattam a szüleimet és gyönyörű! *-* és ott lesz az olimpia is! :D (2020) xD Leírtam a japán tudásomat is de nem engedi elküldeni mert fennakad a szűrön :( nem tudom miért! :/
2013. szept. 19. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!