Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen programok azok amikre...

Milyen programok azok amikre a tizenéves srácok elmennének egy "tini" klubba?

Figyelt kérdés
Szeretnénk csinálni a kiskamaszoknak egy olyan közösségi helyet ahova szívesen bejönnének, és nem csellengenének össze vissza a városban. Arra vagyok kíváncsi h a srácok mire vágynak, mi vonzza be őket. Nem csak a kamaszok véleményére vagyok kíváncsi, hanem a szülőiékére is. Bármilyen ötletet várok. Köszönöm: Tulip
2009. nov. 4. 19:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Még mindig Fyida vagyok xD

Mi középsulis gólyatáborban annyi játékot játszottunk hogy behalás. És élveztük (33 14-15 éves akikből 8 lány volt többi fiú és 4 darab 17 éves dirigált)! Ilyenek hogy japán foci,"térdcsapkodós",kártyaátadogatás szájjal.

Aztán angolórán egy színdarabot tanulunk és most is csomó jó játék van amivel "bemelegítünk" például catch-you catch,ritmusgyakorlatok,számos játék.

Ezek mind olyan játékok hogy először kicsit gáznak tűntek nekem is de a végén már állatira élvezte mindenki:)

Ha kellenek a "szabályok" akkor küldj egy privátot és leírom részletesen:D

2009. nov. 4. 20:11
 12/19 anonim válasza:

Szerintem jó ötlet lehet például valami billiárd szalon, külön dohányzó helységel, egy kis bárral. Ritka az ilyen színvonalas biliárdszalon (legalábbis a városban ahol lakom).

17F

2009. nov. 4. 20:37
 13/19 A kérdező kommentje:

Fyida!

Köszönöm a tippeket, nagyon hasznosak ezek számunkra, mert már kicsit kinőttünk a kamaszkorból de belül még lázadunk, segíteni akarunk. Behajtom rajtad a szabályokat ne félj:)

a többieknek pedig ez nem egy vállalkozás akar lenni ami profit orientált, hanem egy olyan hely ahova jó lejönni mert jó arcok az ott dolgozok, és mert bármiben segítenek. Nem szeretnénk billiárdos, dártsos helyet hanem egy olyat ami érték orientált. olyan ötletek érdekel amik olyan beszélgetős, nevetős, de közben komoly dokról is szót ejtős:)

2009. nov. 4. 20:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Őszintén, lehet, hoyg lepontozás lesz a vége, de sajnos így van:

A SZESZ, A SZEX...

Ha szerencsésebbek vagytok, akkor max, ha ingyen netet kapnak, és azt csinálhatnak, amit akarnak bemegy néhány cigány. Esetleg lehet tartani projektoros mozifilm vetítéseket. De más esetben nem fognak bemenni, szerintem.

Én 19 éves vagyok, de a kisebbekből nem nézek ki ennél jobbat. Én nem ilyen vagyok, de szerintem én sem mentem volna be 5-7 éve egy ilyen helyre, inkább hazajöttem, itthon pihentem TV-ztem, neteztem, tanultam.

2009. nov. 4. 22:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Deszkás - görkoris pálya

Hatalmas gumiasztal,

vagy gumiköteles terem.

Jó zene kívánságműsorral

2009. nov. 5. 02:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Sztárvendégek pl sportolók, dj-k médiaszereplők mindenképp kellenének akik jótékonyságból szánnak pár órát a dologra, esetleg edzősködnek egy kicsit hogy legyen mit mutatni nekik!

Kérdező!

Amúgy alapítványban gondolkodsz?

2009. nov. 5. 02:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Pl régena duna plázában volt hasonló délutáni matiné még vagy 10 éve..

Volt műjégpálya, meg minden délután ingyenes koncert, kb másfél órás ajándékesővel..

2009. nov. 5. 02:34
 18/19 A kérdező kommentje:

02:30!

Az alapítvány már él, és dolgozik csak még ezen a területen nem terjeszkedett:)

Kicsit elvagyok keseredve az olvasottak alapján. Jó kihívás lesz!!!!

2009. nov. 5. 18:46
 19/19 anonim válasza:
Erdekelne hogy lett-e ebbol valami igy tobb mint 7 ev utan, mert a korunk belieknek nincsen semmi ilyen lehetosege sajnos amirol tudnek. 17/L
2017. jan. 7. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!