Nagyon várom már a telet, a hóesést és a karácsonyt, ti is?
:DDD Nekem ilyenkor az alvás is sokkal jobban esik, beteszek egy vastag takarót pluszban, így nagyon kényelmes az alvás a sok dunyha között. :)
Hazafele nekem is útbaesik egy extra meredek utcarész, ott szoktam vinni magammal zsákot, ráülök, és leszánkózok! :D Meg hóembert is lehet építeni, azt is imádom, reggelente még félig sötét van, világítanak a lámpák, nagyon megnyugtató tud lenni, amikor enyhén hullik a hó, olyan nagy csend van az utcán, hogy hallatszanak a hópelyhek esései. ^^
kis tini lánynak nem akad télen dolga:D
most hogy fater elment melózni messzebbre,én kell a kur@vaa havat eltakaritsam,jó kis latyakos hideg?karácsony,1részt várom,mert én tuti nemveszek senkinek semmit:D
lóf@aasz az egész tél,reggel 7előtt buszmegállóban állni megfagyva föl a buszra,onnan ismét a latyakba a tetves iskolában..
valahogy ez a merry christmas téma nekem nem annyira jön be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!