Nagyon várom már a telet, a hóesést és a karácsonyt, ti is?
Figyelt kérdés
*-*2013. szept. 15. 23:04
21/32 anonim válasza:
1. Mint autóvezető, ki nem állhatom a havas utakat
2. tanyán élek ahol az utakat nem takarítják vagyis ilyenkor még nehezebb bejutni a városba
3. A karácsony csak a költekezésről meg az álszentségről szól
Tehát a válasz: NEM!
23/32 anonim válasza:
Kérdező, ne hallgass a 20-asra, ugyanis itt vagyok én, kocsival járok télen, az elgurul a latyakban is, remélhetőleg nem kell a kerítést használnom benne, hogy haladjak, valamint nem ázik be a cipőm:D És gondolj rá hogy milyen jó, amikor a kinti -20 fokból beülsz a puha ülésbe és bekapcsolod a fűtést és rárakod a kezed a szellőzőkre és érzed, ahogy áramlik be a meleg levegő:P
24/32 anonim válasza:
Nem, mert a magányt juttatja eszembe! :(
25/32 anonim válasza:
Nagyooooooon! Minden nap ezt várom a múlt tél és karácsony óta! Már majdnem feldíszítettem vmelyik nap a kis műfenyőm, annyira olyan hangulatom van :) de jó, hogy nem vagyok egyedül :D imádom az egészet!
26/32 anonim válasza:
23-as a fűtésnél csak egy jobb dolog van, a hátsó kerék hajtás meg a jó kis havas utak:D na, találtam egy dolgot amit várok a télben:Dlehet mókázni:D
29/32 anonim válasza:
Kiskarácsony nagykarácsony eltörött a térdkalácsom...
30/32 anonim válasza:
Óóó nagyon várom a latyakos nyálkás sarat, azt hogy kimegyek szakadó hóesésbe járdát sózni, lapátolni, lefagy a lábújjam, beleizzadok a kabátba a lakásba állot levegő, ismételt TV műsorok. mhhh Végül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!