Budapesten nyilvános helyen hol van konnektor? (tudom, fura kérdés, olvasd el a kifejtést)
Kinéztem Apródon egy használt DVD-t, de mielőtt megvenném, ki szeretném próbálni, hogy működik-e. Olyan helyen szeretnék tehát találkozni az eladóval, pl. plázában vagy máshol, ahol van konnektor (elvinném a laptopot, de aksiról sajnos nem működik, csak hálózatról).
Hol van tehát a fővárosban (lehetőleg a pesti oldalon) olyan hely, ahol van nyilvánosan hozzáférhető konnektor? Plázákban van vajon? Vagy gyorsétteremben, vagy valahol?
Mondjuk én lazább vagyok. Odamennék bármelyik boltoshoz, plázába ...akárhol és megkérném, egy percre engedje meg kipróbálni. Kevés esélyt látok, hogy nem engednék meg. Ha nem az első, akkor a másodiknál, de sikerülne.
Szerintem ilyen dologba legtöbben segítenek.
KÖKI-n, pl. a 85-ös megállója melletti fal, nekem egyszer nagyon nagy segítséget nyújtott, tankoltam a telefonomat vagy 15 percig rajta...
Könyvtárak, SZTK-k várói....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!