Ennek az embernek a felfogásával veszik át a hatalmat az emberek felett?
Ő Hitler.
A legjobb módja annak, hogy átvegyük az irányítást egy nép felett, és teljesen szabályozzuk, hogy egy kicsit megtartjuk a szabadságukat egy időben, miközben ezer apró jogokat rontunk, szinte észrevehetetlenül.
Ily módon a nép nem fogja látni ezeket a jogokat és ezáltal a szabadságukat meg kell szüntetni, amíg elérkezik az a pont, ahol ezeket a változásokat már nem lehet megfordítani.
Egy országot lehet kézi vezérelni, egy bolygót már nem.
Hitler története meg más , bonyolult.
Ne a médiából állandóan folyó spiritualitásra figyelj, asmivel meg akarnak brennünket változtatni.
Közben nem látjuk, mi készülődik és mi van a világban.
és szerinted elérhetőek azok az adatok amikkel ezt be tudod bizonyítani?
vagy arra gondoltál hoghy ilyen dolgokkal terelik el valami durvább dologról a figyelmet?
vagy találtál már ki magadtól is valami jó kis összeesküvés elméletet vagy csak olvasgatod?
szerintem én paranoiásabb vagyok nálad bár szerintem az is lehet hogy alaptalan az egész, de jól el lehet szórakozni ilyenekkel, szép logikus kis összefüggésekre bukkanni amiket nem lehet sem bizonyítani sem cáfolni.
amúgy nem ők már rég megváltoztattad és ez a látszólagos szabadság amivel ilyen elméleteket gyártasz nekik csak egy része a játéknak, és már nem is élsz mivel a mátrixban vagy vagy bármi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!