Mit tegyek, hogy ne legyek zsidóellenes?
Mindig a gonoszat, rosszat látom bennük, nem tehetek róla.
Állandóan azt látom és hallom, hogy követelik a milliókat , perelnek.A MÁV-ot is perelték, pedig ez egy nyakig eladósodott cég.
Ha meglátom őket az ATV-n ,hallom amiről beszélgetnek , egyből kikapcsolom a TV-t ,úgy érzem , hogy csak rosszat akarnak a többi embernek, ki akarják őket használni.
Egyszerűen ha ránézek egyre, hallgatom a beszédét ,úgy érzem velejéig romlott ember.
Ha nem csak tudományos könyveket olvasnál, hanem mást is, akkor ez a fóbiád is csökkenne. A Sci-fik nem irodalmi művek.
Ritkán nézem az ATV-t, de nem tudom, honnan veszed, hogy ők mind zsidók? Különben sem a származás a fontos, hanem az, hogy értik a dolgukat. Egyáltalán nem akarnak rosszat az embereknek, és főleg nem kihasználni. Sok igazság van abban, amit mondani szoktak.
Csak megjegyzem: Teller Ede,Semmelweis Ignácz, Latabár Kálmán, Radnóti Miklós is zsidó volt.
4. válaszoló.
Mindig azt látom, hogy a saját pecsenyéjüket akarják sütni, a többi ember kárára.
A nemzetközi befolyásuk órási, ahogy én látom.
5.
Szerintem az a zsidó aki zsidó vallású.
Hiszen a vallásuk teszi őket ilyen...rosszá.
Abban tök igazad van, hogy a talmudista zsidó káros. A leg- károsabb pedig a cionizmus.
Akik csak zsidó származásúak, de nem vallják ezeket a tanokat, azokkal semmi baj nincs.
Gondolom, Te is erre gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!