Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok ha egyedül...

Ti mit csináltok ha egyedül mentek animeconra?

Figyelt kérdés
Idén október 5.-én sajnos egyedül fogok menni animeconra..ti nem féltek egyedül menni? És mit csináltok ha egyedül mentek? Csak úgy odacsapódtok valakihez vagy egyedül nézitek végig azt a sok dolgot?

2013. szept. 7. 11:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hehe :) hát ha meglátsz egy törpét akkor az én vagyok XDDD :D
2013. szept. 11. 07:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Én eddig tízszer voltam bármilyen animeconon, ebből nyolcszor egyedül, illetve, amikor odamentem egyedül voltam, de feltaláltam magam. Például rajzversenyen kiválóan lehet ismerkedni, meg ha két napra mész, akkor a conos szálláson is. Én többször haverkodtam már conos szálláson másokkal, és poén volt. Jó conolást, érezd jól magad!
2013. szept. 12. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy olyan nehéz lehet ismerősöket szerezni, mivel hasonló érdeklődésű emberekről van szó, általában a legtöbben nyitottak és kedvesek. Csak el kell indítani egy beszélgetést, pl. "milyen jó a táskád, én is szeretem xy animét", "nem tudod merre van a z előadás? ti voltatok ott, milyen volt? és ti most mit néztek meg? nem baj, ha veletek tartok?". Én úgy szereztem ismerősöket legutóbb, hogy egy olyan témáról beszélgettek a hátam mögött, amihez pont hozzá tudtam szólni (japán ételek készítése), és utána egész jól eldumcsiztunk.
2013. szept. 13. 11:25
 14/14 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 13. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!