Most olvastam el a Szent Johanna Gimit. Ez után elkezdtem olvasni Marosi Edittől a Hűvösvölgyi sulit. Szerintem ugyan az! Szerintetek? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szerintem a két könyv majdnem teljesen ugyan az, csak az egyik 8, a másik 2 kötetes. Van még visszatérő név is. Igazából (szerintem) semmi vagy csak minimális a különbség. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek is hasonlít? Vagy szerintetek nem is hasonlít? Válaszokat szeretnék minél hamarabb! Köszönöm!2013. szept. 4. 18:14
11/21 anonim válasza:
én személy szreint szjg raj vagyok. a hv-t nem olvastam de azt mondják nagyon másolata a szjg-nek. a szjg igen a suliról IS szól. DE (!)a csajokról és a pasikról is! ezt vegyétek figyelembe. lehet 2 hasonló könyvet írni de nem ennyire. (!!!)
12/21 anonim válasza:
jah.és a HV-t uátlom!!!!!! xd :P
13/21 anonim válasza:
11-es, 12-es!
Te aztán magas értelmi szinten állhatsz, ha nem olastál egy könyvet és úgy utálod.
Én csak az SzJG-t olvastam, szóval nem tudok nyilatkozni az ügyben.
14/21 anonim válasza:
Én is csak az szjg-t olvastam, de mindenki aki már olvasta a hv-t, azt mondja, hogy másolata az sjg-nek.
15/21 anonim válasza:
Szerintem kábé félig ugyanaz. Névismétlődés? Szerintem az nem baj, tekintve, hogy nekem is van pl. 3 Dávid nevű osztálytársam, két Tomi, két Marci, stb. Szerintem a névismétlődés az nem lényeges. A témája kábé ugyanaz, meg van benne néhány párhuzam, de azért elég sok a különbség. Pl. Reninek nagyon nem volt ikertestvére, a szülei sem váltak el...
16/21 A kérdező kommentje:
Ja és még a Hv-ben is a csaj mindig "No comment"-et ír mint Reni. Szóval még a szófordulatok is ugyan azok.
2013. szept. 8. 18:05
17/21 K. D. G. válasza:
Mi az,hogy mindig No commentet ír?? Ha jól emlékszem akkor kb 3-szor irta le. Lehet h egy kicsit hasonlit de egyaltalan nem ugyanaz. Egyebkent biztos h az Szjg volt elobb?
18/21 A kérdező kommentje:
K. D. G.: igen az SzJG volt előbb
2013. szept. 9. 21:33
19/21 anonim válasza:
Vagy legalábbis azt adták ki előbb. Lehet, az ötlet már régen megvolt, csak nem írta meg, vagy meg volt írva, csak nem adatta ki.
20/21 A kérdező kommentje:
Fogjátok már fel, hogy az SzJG volt előbb!!!
2013. szept. 10. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!